comScore

Manisaspor Manisaspor

Manisaspor'da yeni teknik direktör Fatih Tekke oldu

07 Ekim 2017, Cumartesi 19:42
Manisaspor'da yeni teknik direktör Fatih Tekke oldu

Manisaspor, görevine son verilen Sait Karafırtınalar'ın yerine teknik direktörlük koltuğunu Trabzonspor efsanesi Fatih Tekke'ye emanet etti.

FutbolArena - Manisaspor'da Sait Karafırtınalar'ın yerine teknik direktörlük görevine Fatih Tekke getirildi. TFF 1. Lig ekiplerinden Grandmedical Manisaspor, Tekke ile çıkış arayacak.
 

Manisaspor'dan Fatih Tekke açıklaması


Manisaspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Tekke'nin Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki kulüp yönetim merkezinde kulüp başkanı Abdullah Mergen ve yöneticilerle bir araya geldiği belirtildi.

Ege ekibinin Fatih Tekke ile sezon sonuna kadar anlaştığı bildirildi. Fatih Tekke, daha önce Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor, TFF 1. Lig'de ise Boluspor'da görev yapmıştı.
 

Sait Karafırtınalar, Manisaspor'dan neden ayrıldı?


7 haftada 5 mağlubiyet alan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ayrılışı hakkında Grand Medical Manisaspor Kulübü yazılı açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 
"Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ve yönetim kurulumuz arasında yapılan görüşmeler sonrasında Karafırtınalar'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Karafırtınalar ve ekibine kulübümüz için vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz."

Manisaspor'daki son dakika gelişmeleri için Manisaspor Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!