Manisaspor hangi futbolcuları transfer edecek?
Öncelikle iki kaleci ve iki bek ile orta sahaya takviye yapmayı planladıklarını dile getiren Mehmet Altıparmak, "Geçen sezondan kalan kaliteli oyuncularımız var. Eksiklerimizi bir an önce tamamlayıp, sezon hazırlıklarına tam kadro başlamak istiyoruz" dedi.
Manisaspor'da sezon açılışı ne zaman olacak?
30 Haziran'da Tarık Almış Tesisleri'nde oyuncu seçmeleri yapacaklarını dile getiren Altıparmak, üç gün sürecek seçmelerde transfer etmek istedikleri bazı futbolcuları görme şanslarının olacağını belirterek şöyle devam etti:
"Yeni sezon hazırlıklarına 8 Temmuz'da tesislerimizde başlayacağız. 13 Temmuz'a kadar buradayız. 14 Temmuz'da 15 günlük ilk etap kamp için Isparta Davraz'a gideceğiz. 29 Temmuz-11 Ağustos arasında da Bolu'da kamp yapacağız. Amacımız 8 Temmuz'a kadar transferi bitirmek."

