comScore

Manchester City Manchester City

Şampiyonlar Ligi'nin İstanbul finali için Fransa'dan yeni iddia

30 Nisan 2021, Cuma 18:31
Şampiyonlar Ligi'nin İstanbul finali için Fransa'dan yeni iddia

Fransız basını, İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinin bir kez daha başka ülkeye taşınabileceğini iddia etti.

FutbolArena Dış Haberler - İstanbul'un UEFA Şampiyonlar Ligi finalindeki ev sahipliği, seyircilerin tribünde olabilmesi için 2021 yılına ertelenmişti. Türkiye'de yaşanan son gelişmeler nedeniyle finalin bir kez daha başka bir ülkeye taşınabileceği iddia edildi.

TFF'DEN AÇIKLAMA: "HABERLER DOĞRU DEĞİL"
NTV Spor'a konuşan TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı: "Şampiyonlar Ligi finali daha önce planlandığı gibi İstanbul'da yapılacak. Hazırlıklarımızı tamamladık. Şampiyonlar Ligi finalinin İngiltere'ye alınması gibi durum söz konusu değil. Yurt dışındaki haberler doğru değil." dedi.
 

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'da oynanacak mı?


Fransız basınından RMC Sport'un haberine göre UEFA yetkilileri, Türkiye'deki salgının mevcut durumu sebebiyle Şampiyonlar Ligi finali için alternatif bir çözüm arayışına başladı. 

Türkiye'de 17 Mayıs sonrasında ortaya çıkacak olan koronavirüs tablosunun nihai karar için belirleyeci olacağı bildirildi. UEFA, tam kapanma sonrası salgında olumlu yönde gelişme olmasını umut ediyor.

FİNAL İNGİLTERE'YE Mİ TAŞINACAK?

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Manchester City ve Chelsea'nin avantajlı skorlar elde etmesi nedeniyle UEFA'nın final maçını İngiltere'de oynatabileceği öne sürüldü. Haberde, geçtiğimiz günlerde oynanan İngiltere Lig Kupası finalinde tribünlere belli oranda seyirci alındığı hatırlatıldı.

Son dakika Şampiyonlar Ligi Haberleri FutbolArena'da.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!