comScore

Manchester City Manchester City

Manchester City, günden güne eriyor - Premier Lig Haberleri

14 Mart 2016, Pazartesi 10:43
Manchester City, günden güne eriyor - Premier Lig Haberleri

Pellegrini'nin talebeleri Manchester City, Norwich City ile golsüz berabere kaldılar.

FutbolArena - Premier Lig'de şampiyonluk yarışı içerisinde olan ancak 2016 senesinde çok kritik maçlardan çok büyük hüsranlarla ayrılan Manchester City cephesinde bu hafta sonu Norwich City deplasmanında alınan golsüz beraberlik moralleri iyice bozdu.

 

Manchester City, bu sezon deplasmanlarda kaç maç kazandı?

 

Bu beraberlik sonrası Manchester City'nin lider Leicester City ile arasındaki puan farkı 9 iken, en büyük kaygı deplasmanlarda alınan başarısız sonuçlar olarak dikkat çekiyor. Öyle ki, Manchester City son 11 Premier Lig deplasman maçında yalnızca 2 galibiyet alabildi.

 

Manchester City'de düşüşün sebebi ne?



Takımın son dönemde yaşadığı bu düşüş birçok futbol otoritesince Manuel Pellegri'nin önümüzdeki sezon görevi Pep Guardiola'ya bırakacak olması haberinin alışılagelmişten çok daha erken bir vakitte açıklanmış olmasına bağlanıyor.

Teknik adamın kafasında yaratılan soru işaretleri ve içerisinde doğan isteksizliğin, oyunculara ve özellikle hücum silahlarının performansına olumsuz yansıdığını söylemek mümkün.

Hafta içi ülkesi Arjantin'in yerel bir radyosuna konuşan Sergio Agüero, hocalarını en azından 1 kupa kazanarak, onure bir şekilde uğurlamak istediklerini dile getirmişti. İşte bu doğrultuda, Uefa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final öncesi ilk turu deplasmanda Dinamo Kiev karşısında 3-1 kazanan Manchester City'nin şu andaki tek hedefi salı oynayacakları maçtan turla çıkarak, bu kupaya uzanmak olsa gerek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!