Ara transferde yakın zamanda bombaları patlaması beklenen Manchester United'da listenin en üst sırasında yazan İlkay Gündoğan'ın alternatifi belli oldu. Alman yıldız olmazsa Juveli Claudio Marchisio alınacak.
Futbolarena - Ara transferde kısa süre içinde artık ilgilendiği oyuncularla işi resmiyete döküp bombaları patlatması beklenen Manchester United'da, listenin tepesinde yer alan Dortmund'un yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan'ın transferinde herhangi bir aksilik çıkarsa David Moyes hiç zaman kaybetmeden Claudio Marchisio için Juventus'un kapısını çalacak.
Transferde ilk olarak orta sahaya takviye yapması beklenen Kırmızı Şeytanlar'ın Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nden elenmesini koz olarak kullanıp 27 yaşındaki İtalyan oyuncuyu transfer etmek istediği öğrenildi. Juventus'ta Paul Pogba ve Arturo Vidal'in gölgesinde alan ve zaman zaman beklediği forma şansını bulamayan Marchisio, yine de önceliğinin takımda kalmak olduğunu açıkladı.
Bir yandan da önümüzdeki yazın oynanacak olan Dünya Kupası'nda forma giyme fırsatını kaçırmak istemeyen başarılı orta saha oyuncusu için Manchester United'ın 20 milyon Paundluk bir teklif yapması bekleniyor.
ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!