comScore

Lyon Lyon

St Etienne - Lyon derbisinde olay! Soyunma odasına kaçtılar

06 Kasım 2017, Pazartesi 01:34
St Etienne - Lyon derbisinde olay! Soyunma odasına kaçtılar

Fransa 1. Lig 12. haftasında oynanan St Etienne - Lyon derbisinde büyük olaylar çıktı. Öte yandan Galatasaraylı futbolcu Gomis de müsabakayı tribünden izledi. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaraylı futbolcu Gomis'in de izlediği Fransa 1. Lig'de oynanan St Etienne - Lyon derbisinde olaylar! Maçın 84. dakikasında Lyon, Fekir'in golüyle 5-0 öne geçti. Fekir golün ardından üzerindeki formasını çıkarıp St Etienne taraftarlarına gösterince büyük tepki gördü ve St Etienne taraftarları bir anda sahaya girince Lyon futbolcuları soyunma odasına kaçtı. 


St Etienne - Lyon Fekir'in golü ve olaylar


Fransa 1. Lig'de 12. haftasında St Etienne - Lyon derbisinde olay! Maçın 84. dakikasında Lyon'da Fekir attığı gol sonrası formasını çıkararak tribünlere gösterdi. Bu hareket karşısında çok sinirlenen St Etienne taraftarları sahaya girince maç kısa bir süre yarıda kaldı. Bu esnada önce Lyon taraftarları soyunma odasına kaçarken, ardından sahaya polisin girmesiyle birlikte St Etienne futbolcuları da soyunma odasına gitti. 

Fransız polisi sahaya giren St Etienne taraftarlarını etkisiz hale getirmek için yoğun uğraş verdi. Bu esnada stadın da boşaltılması beklendi ve müsabaka 85. dakikada kaldığı yerden devam etti. 
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Lyon derbi maçından 5-0 galip ayrıldı. Lyon'u galibiyete taşıyan goller Depay, Fekir (2), Diaz ve Traore'den geldi. 


Galatasaraylı Gomis, St Etienne - Lyon derbisini izledi


Öte yandan geçmişte St Etienne ve Lyon forması giyen Galatasaraylı futbolcu Gomis de, derbiyi tribünden izledi. Gomis maç öncesinde sosyal medyadan, Fransa'da Galatasaraylı taraftarlarla fotoğraf çektirdi. 

OLAYLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>
  Fransa futboluyla ilgili tüm gelişmelere Fransa Lig 1 Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!