comScore

Lucescu: 'Ben Korona Virüsünden korkmuyorum'

09 Mart 2020, Pazartesi 18:31
Lucescu: 'Ben Korona Virüsünden korkmuyorum'

Romanya hükümeti, spor müsabakalarına 1.000'den fazla taraftarın yer almasını yasaklarken, 1.000'den az seyircinin yer alacağı etkinliklerin de yetkililer tarafından onaydan geçirileceğini duyurdu. 

FutbolArena Dış Haberler - Romanya'da Korona Virüsüne karşı önlem amacıyla spor etkinliklerine 1.000'den fazla seyirci alınmayacağı kararı alındı. Lucescu, bu kararı anlamadığını ve 1.000'den fazla taraftarın yer almayacağı etkinliklerde bu durumun neye göre karar verileceğini sorguladı. 

FEDERASYON ACİL TOPLANDI! "LİG MAÇLARINA SEYİRCİ ALINMAYACAK"
Romanya Futbol Federasyonu tarafından ise kulüplere gönderilen yazıda, yönetmelik koşulları çerçevesinde Korona Virüsü sebebiyle seyirci alınmaması kararını iletti. Milli takım maçlarında da benzer önlem ve farklı sahada oynanma kararı alınırken, Rumen teknik adam bu kararı sorguladı. 

Mircea Lucescu, Rumen basınında Digisport'a yaptığı açıklamada "Bu durumun ne kadar süreceği bilinmiyor. Kararı anlamadım. 1.000 seyirci üstelik. Nasıl seçeceksiniz? Nasıl karar vereceksiniz? Ben Koronavirüsten korkmuyorum." diye konuştu. Hükümet, 1.000'den fazla seyirci alınmayacağı spor etkinliklerinde 1.000'den az olan seyircilerin de yetkililerin kontrolü ve onayından geçeceğini duyurmuştu. 
 

Fenerbahçe Haberleri: Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?


"BİRKAÇ TAKVİYE İLE FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPARIM"

Öte yandan Fenerbahçe ile ismi anılan teknik direktörlerin başında Mircea Lucescu gelirken, Rumen basını Lucescu'nun yeni sezon için oldukça iddialı olduğunu yazdı. Yeni sezon itibariyle yeniden sahalara dönmeye hazırlanan Lucescu'nun yakın çevresine, "Birkaç takviye ile Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım." dediği iddia edildi. 



Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!