comScore

Liverpool Tottenham maçında sahaya çırılçıplak giren kadın taraftar kim? (Kinsey Wolanski kimdir, İnstagram hesabı)

01 Haziran 2019, Cumartesi 22:48
Liverpool Tottenham maçında sahaya çırılçıplak giren kadın taraftar kim? (Kinsey Wolanski kimdir, İnstagram hesabı)

Liverpool - Tottenham maçında sahaya giren çıplak kadın. Liverpool - Tottenham maçında sahaya çıplak giren kadın nedeni ile oyun bir süreliğine durdu. 

FutbolArena - Liverpool ile Tottenham bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi Final müsabakasında karşı karşıya geldi. Liverpool Tottenham mücadelesinin ilk yarısında çıplak bir taraftar sahaya girdi. Liverpool Tottemham maçında sahaya girerek oyunu bir süreliğine durduran kadın taraftarın kim olduğu ise sosyal meydyada en çok aranan konuların başında geldi. Liverpool Tottenham maçında maçında sahaya çıplak şekilde giren Kinsey Wolanski kimdir? Kinsey Wolanski İnstagram adresi, Kinsey Wolanski nereli? Detaylar haberimizde.


Liverpool Tottenham maçında sahaya giren taraftar kim?


Liverpool'un karşılaşmayı 1-0 önde götürdüğü sırada tüm dünyanın şaşkınlık ile izlediği bir olay yaşandı. Liverpool - Tottenham maçında Femen grubu üyesi olduğu iddia edilen bir kadın taraftar, sahaya çıplak şekilde girdi. Yaşanan bu gelişme üzerine Liverpool - Tottenham mücadelesi bir süreliğine durdu.

Liverpool Tottenham takımları arasında oynanan mücadelede sahaya giren kadın taraftarın Kinsey Wolanski isimli manken olduğu ortaya çıktı. Kinsey Wolanski'in Instagram hesabına ulaşmak için aşağıda yer alan linkte tıklamanız yeterli olacaktır.


Kinsey Wolanski Instagram adresi


Femen nedir? Femen neyi protesto ediyor?


FEMEN, 2008 yılında Anna Hutsol tarafından kurulmuştur. Anna Hutsol grubu kurduktan sonra, Femen grubunu ülkelerindeki aktivist kadınlarından azlığından ve erkek odaklı olan Ukrayna toplumuna olan tepkilerinden dolayı oluşturduğunu açıklıyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!