comScore

Lille - Monaco canlı şifresiz İZLE (Lille Monaco maçı canlı yayın)

06 Aralık 2020, Pazar 14:37
Lille - Monaco canlı şifresiz İZLE (Lille Monaco maçı canlı yayın)

Lille Monaco canlı, Lille Monaco izle, Lille Monaco şifresiz izle, Lille Monaco canlı şifresiz gibi aramaları yapan futbolseverler için haberimizi hazırladık.

Lille Monaco izle, Lille Monaco canlı, Lille Monaco canlı izle, Lille Monaco canlı yayın, Lille Monaco yayın, Lille Monaco şifresiz, Lille Monaco şifresiz izle gibi aramalar yaparak Lille Monaco maçını izlemek isteyen futbolseverler için tüm bilgileri derledik. Fransa Ligi'nde oynanaca Lille Monaco maçının ilk 11'leri ve son gelişmeler haberimizde.


Lille Monaco maçı kadrolar - Lille Monaco maçı saat kaçta?


Fransa Ligi'nde oynanacak Lille Monaco maçı öncesi ilk 11'ler belli oldu. Lille'de forma giyen milli futbolcularımızdan Burak Yılmaz ilk 11'de foma giyecek. Yusuf Yazıcı ise yedekler arasında maça başlıyor. Sakatlığı bulunan Zeki Çelik ise kadroda yer almıyor. 


Lille - Monaco iddaa tahmini (Aytaç Korkmaz)


St. Etienne maçına kısmi bir rotasyonla çıkan Lille son bölümde oyunci değişiklikleriyle baskı kursa da galibiyet golünü bulamadı. Sparta Prag maçında ise son bölümde Burak Yılmaz'ın katkısıyla maçı kazanarak Avrupa liginde üst tura çıktılar. Bu sezon çıktıkları 17 maçta sadece bir yenilgi aldılar. Bu maçta Sanches, Zeki, Pied ve Araujo forma giyemeyecek. Oynadığı son dört maçı kazanarak ligde beşinciliğe kadar yükselen Monaco büyük özgüven kazandı. Nimes karşısında rahat kazandılar. Lille karşısında kaleci Lecomte ile birlikte Sidibe ve Golovin forma giyemeyecek. Ligde gol soruni yaşamayan iki ekibin maçında 2,5 üst seçeneği iyi bir seçim gibi görünüyor.


Lille Monaco maçı canlı İZLE - Lille Monaco canlı yayın


Fransa Ligi'nde oynanacak Lille Monaco karşılaşması saat 15:00'te başlayacak. Lille Monaco maçı beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Lille Monaco maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler Digitürk aboneliğine sahip olmak veya beIN Connect üzerinden üyelik satın almak zorunda.

LILLE - MONACO CANLI

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!