comScore

Kuzgun 20. bölüm fragmanı İZLE - Kuzgun yeni bölüm fragmanı İZLE

02 Ekim 2019, Çarşamba 01:14
Kuzgun 20. bölüm fragmanı İZLE - Kuzgun yeni bölüm fragmanı İZLE

Kuzgun dizisi son bölüm olan Kuzgun 19. bölümün yayınlanmasının ardından Kuzgun yeni bölüm fragmanı olan Kuzgun 20. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Kuzgun yeni bölüm fragmanı olan Kuzgun 20. bölüm fragmanını izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Star TV kanalında yayınlanan Kuzgun dizisi 19. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Kuzgun dizisi 20. bölümünde neler oldu? Kuzgun dizisi son bölüm olan Kuzgun 19. bölümünü izlyenler Kuzgun dizisi yeni bölüm fragmanı olan Kuzgun 20. bölüm fragmanını araştırmaya başladı.
 

Kuzgun dizisi 19. bölüm özeti


Meryem, Neşe'nin verdiği mektup karşısında hayatının en büyük şokunu yaşar. Büyük bir acıyla yüzleşen Meryem, öğrendikleri karşısında ne yapacağını bilemezken tam bu sırada Kuzgun'un eve gelmesi gerginliği tırmandırır. Kumru da bu ana tanık olurken, annesinin herkesten büyük bir sır sakladığını keşfedip peşine düşecek. Ferman'la kentsel dönüşüm işinde ortak olan Kuzgun, konutlardan bazılarının açık artırmaya çıkılacağını öğrendiğinde deliye dönecek. Dila ve Ferman'la yeniden karşı karşıya gelen Kuzgun'un kahvesinin taranması tansiyonu yükseltecek. Kuzgun'a gittikçe yaklaşan Güneş'in devamlı evden uzakta vakit geçirmesi Neşe ve Ferman'ın dikkatini çekecek. Kuzgun da aslında Güneş'i tanımadığını fark ederken yaşanacak büyük yüzleşme gerilimi tırmandıracak.

KUZGUN DİZİSİ 
Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay - Pelin Diştaş
Yönetmen: Bahadır İnce
Senaryo: Burcu Görgün Toptaş - Özlem Yılmaz


 

Kuzgun dizisinin yeni oyuncuları kimler?


Rol aldığı dizilerle genç kuşağın dikkat çeken oyuncularından olan Nilperi Şahinkaya ile hem tiyatro sahnesi ve sinema hem de televizyon ekranındaki performansıyla büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Tülay Günal da ekibe dahil oldu. Şahinkaya'nın canlandıracağı Güneş ile Günal'ın hayat vereceği Neşe karakteri, hikayede önemli rol oynuyor.

Geçtiğimiz sezonun ardından çok daha heyecanlı, dinamik ve aşk dolu bir sezona giriş yapan ‘Kuzgun'un yeni bölümleri şimdiden merakla bekleniyor. 
 

Kuzgun dizisi 20. bölüm fragmanı


Kuzgun dizisi son bölüm olan Kuzgun 19. bölümünü izleyenler internet ortamında Kuzgun yeni bölüm fragmanı olan Kuzgun 20. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kuzgun yeni bölüm fragmanı olan Kuzgun 20. bölüm fragmanına ulaşmak isteyenler Kuzgun yeni bölüm fragmanı izle, Kuzgun 20. bölüm fragmanı izle şeklinde arama yapmaya başladı. Kuzgun yeni bölüm fragmanı olan Kuzgun 20. bölüm fragmanını izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!