comScore

Kubilay Aka'dan Miray Daner'e duygusal veda (Kubilay Aka Kimdir?)

31 Temmuz 2019, Çarşamba 22:34
Kubilay Aka'dan Miray Daner'e duygusal veda (Kubilay Aka Kimdir?)

Oyuncu Kubilay Aka, sosyal medya hesabından 2,5 yıldır birlikte olduğu Miray Daner ile ayrıldıklarını duygusal bir mesaj ile açıkladı.

Kubilay Aka Kimdir? Vatanım Sensin dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan ve bir süredir Miray Daner ile birlikte olan Kubilay Aka'dan sosyal medyada çok konuşulacak bir açıklama geldi. Kubilay Aka, sevgilisi Miray Daner ile ayrıldıklarını açıkladı. Sosyal medya hesabından sevgilisi Miray Daner'e duygusal bir mesaj yazan Kubilay Aka, 2,5 yıldır birlikte olduğu Miray Daner ile ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı. Yaşanan bu gelişme üzerinde sosyal medya kullanıcıları Kubilay Aka Kimdir? araştırması yapmaya başladı.


Kubilay Aka ile Miray Daner ayrıldı mı?


''HOŞÇAKAL''

Kubilay Aka ve Miray Daner, 2,5 yıllık ilişkilerini sonlandırdılar. Ayrılık haberini Instagram'dan duyuran Kubilay Aka: “Hoşçakal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın.” dedi. Kubilay Aka'nın yapmış olduğu bu paylaşım sosyal medyada gündeme oturdu ve en çok konuşulanlar listesinde yer aldı.

Kubilay Aka Kimdir, kaç yaşında?


12 Nisan 1995 yılında İstanbul'da doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezunu olan Kubilay Aka, Muğla'da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken tesadüfen keşfedildi ve Vatanım Sensin dizisinde rol almaya başladı. Kubilay Aka dizide Ali Kemal karakterini canlandırmıştır. Kubilay Aka daha sonra Çukur dizisinde rol almıştır.


KUBİLAY AKA'NIN İNSTAGRAM ADRESİ


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!