comScore

Konyaspor-Galatasaray canlı izle, Konyaspor-Galatasaray şifresiz İZLE (Konyaspor-Galatasaray beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

26 Ocak 2020, Pazar 18:51
Konyaspor-Galatasaray canlı izle, Konyaspor-Galatasaray şifresiz İZLE (Konyaspor-Galatasaray beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Konyaspor - Galatasaray Süper Lig 19. hafta maçı saat 19:00'da başlayacak. Konyaspor - Galatasaray maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Konyaspor - Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için Konyaspor - Galatasaray beIN Sports canlı yayın bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig 19. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor - Galatasaray Süper Lig maçı sat 19:00'da başlayacak. Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlayan iki takım, Konya'da puan mücadelesi verecek. Konyaspor - Galatasaray maçının 11'leri belli oldu. Konyaspor - Galatasaray maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Konyaspor - Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Konyaspor - Galatasaray beIN Sports canlı yayın bilgileri haberimizde. 


Konyaspor - Galatasaray maçı ilk 11'leri


Konyaspor: Serkan, Skubic, Selim Ay, Anicic, Alper, Jevtovic, Jonsson, Ömer Ali, Daci, Hadziahmetovic, Thuram

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ahmet Çalık, Donk, Saracchi, Seri, Lemina, Ömer Bayram, Feghouli, Emre Akbaba, Falcao
 

Konyaspor - Galatasaray Süper Lig Puan Durumu


Galatasaray, Süper Lig'de 30 puanla 6. sırada yer alıyor. Fatih Terim'in öğrencileri bu sezon 18 lig maçından 8 galibiyeti 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Aykut Kocaman yönetimindeki Konyaspor, Süper Lig'de 18 puanla 14. sırada bulunuyor. Konyaspor bu sezon 18 lig maçından 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti.
 

Konyaspor - Galatasaray maç haberleri


Konyaspor ile Galatasaray, lig tarihinde bugüne kadar 37 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 27 kez sahadan galip ayrılırken, 2 kez de yeşil-beyazlılar rakibini mağlup etti. Geride kalan 8 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Cimbom'un 72 golüne Konya ekibi 21 golle yanıt verdi. İki takım ligin ilk yarısında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan müsabaka 1-1 eşitlikle sona ermişti. (İHA)
 

Konyaspor - Galatasaray maçı istatistik haberleri


Galatasaray, ligde Konyaspor'a 26 maçtır mağlup olmuyor. Sarı-kırmızılılar, Konya'ya karşı ligdeki son yenilgisini 13 Eylül 2003 tarihinde deplasmanda 1-0'lık skorla aldı. Söz konusu 26 karşılaşmada Aslan, 19 kez galip gelirken, 7 kez de berabere kaldı. Fatih Terim ile Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı takımlar Süper Lig ve TFF Süper Kupası'nda toplam 14 kez karşı karşıya geldi. İki teknik adam ilk olarak 27 Eylül 2002'de Galatasaray ile İstanbulspor arasında oynanan mücadelede karşılaştı ve Terim'in öğrencileri sahadan 2-0 galip ayrıldı. Geride kalan 14 maçta Fatih Terim'in Aykut Kocaman'a 5-3 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. 6 karşılaşma ise berabere sona erdi. Söz konusu maçlarda Terim'in takımı 19 kez rakip fileleri havalandırırken, Aykut Kocaman'ın ekipleri ise 16 gol attı. (İHA)

Konyaspor - Galatasaray beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 19. haftasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Konyaspor - Galatasaray maçı saat 19:00'da başlayacak. Konyaspor - Galatasaray maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Konyaspor - Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Konyaspor - Galatasaray canlı izle, Konyaspor - Galatasaray şifresiz izle, Konyaspor - Galatasaray bein sports izle, Konyaspor - Galatasaray bein sports canlı izle, Konyaspor - Galatasaray bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Konyaspor - Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!