comScore

Konyaspor-Galatasaray canlı izle, Konyaspor-Galatasaray şifresiz izle (Konyaspor-Galatasaray beIN Sports canlı izle, Konyaspor-Galatasaray bein sports şifresiz izle)

05 Mart 2022, Cumartesi 18:11
Konyaspor-Galatasaray canlı izle, Konyaspor-Galatasaray şifresiz izle (Konyaspor-Galatasaray beIN Sports canlı izle, Konyaspor-Galatasaray bein sports şifresiz izle)

Konyaspor-Galatasaray Süper Lig 28. hafta mücadelesi saat 19:00'da başlayacak. Konyaspor-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Konyaspor-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Konyaspor-Galatasaray bein sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 28. haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray ligde son 2 maçını kazandı. Son 2 lig maçını kaybeden Konyaspor ise son 4 haftada 3 mağlubiyet aldı. Konyaspor-Galatasaray maçı saat 19:00'da başlayacak. Konyaspor-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Konyaspor-Galatasaray maçının 11'leri belli oldu. Konyaspor-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Konyaspor-Galatasaray bein sports canlı izle bilgileri haberimizde. 
 

Konyaspor-Galatasaray maçı ilk 11'leri


Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Amilton, Hadziahmetovic, Rahmanovic, Soner, Bytyqi, Ahmed Hassan

Galatasaray: Inaki Pena, Sacha Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Pulgar, Berkan, Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Emre Kılınç, Gomis


Konyaspor - Galatasaray maç haberleri


Galatasaray ile İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam 42. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 41 maçta sarı-kırmızılılar 30, yeşil-beyazlılar 3 galibiyet aldı, taraflar 8 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Galatasaray'ın 80 golüne, Konya temsilcisi 25 golle karşılık verdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray, sahasında 1-0 kazanmıştı.
 

Konyaspor-Galatasaray maçı istatistik haberleri


Galatasaray ile oynadığı son 30 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Konyaspor (7B 22M), tek galibiyetini geçen sezon bu statta aldı (4-3). Son dört Süper Lig maçının üçünü kaybeden (1B) ve bu süreçte kalesinde 13 gol gören Konyaspor, sezonun ilk 23 karşılaşmasında aynı sayıda mağlubiyet almış ve toplam 16 gol yemişti. Son iki Süper Lig maçında puan kaybetmeyen (vs Göztepe & Çaykur Rizespor) ve bu sezon sadece Eylül-Ekim 2021 arasında üst üste üç karşılaşmayı kayıpsız geçen Galatasaray, o serinin ilk iki maçında da Göztepe ve Çaykur Rizespor'u mağlup etmiş ve süreci Konyaspor galibiyetiyle noktalamıştı. (Opta)


Konyaspor-Galatasaray beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 28. haftasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Saat 19:00'da başlayacak olan Konyaspor-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Konyaspor-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Konyaspor-Galatasaray canlı izle, Konyaspor-Galatasaray şifresiz izle, Konyaspor-Galatasaray bein sports izle, Konyaspor-Galatasaray bein sports canlı izle, Konyaspor-Galatasaray bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Konyaspor-Galatasaray maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!