comScore

Konyaspor-Fenerbahçe canlı izle, Konyaspor-Fenerbahçe şifresiz izle (Konyaspor-Fenerbahçe beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

08 Mart 2021, Pazartesi 18:44
Konyaspor-Fenerbahçe canlı izle, Konyaspor-Fenerbahçe şifresiz izle (Konyaspor-Fenerbahçe beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Konyaspor - Fenerbahçe Süper Lig 29. hafta mücadelesi saat 19:00'da başlayacak. Konyaspor-Fenerbahçe maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Konyaspor-Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek için Konyaspor-Fenerbahçe bein sports canlı izle bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 29. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Son lig maçında sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan sarı lacivertliler, İlhan Palut yönetiminde ligde henüz yenilgi almayan Konyaspor'a konuk olacak. Konyaspor-Fenerbahçe maçı saat 19:00'da başlayacak. Konyaspor-Fenerbahçe maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Konyaspor-Fenerbahçe maçının 11'leri belli oldu. Konyaspor-Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Konyaspor-Fenerbahçe bein sports canlı izle bilgileri haberimizde. 


Konyaspor - Fenerbahçe maçı ilk 11'leri


Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Adil, Jevtovic, Diomande, Milosevic, Shengelia, Sekidika, Cikalleshi

Fenerbahçe: Altay, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Attila Szalai, Novak, Sosa, Mert Hakan, Osayi Samuel, Valencia, Pelkas, Thiam
 

Konyaspor - Fenerbahçe  Süper Lig Puan Durumu


Ligde inişli çıkışlı bir performans sergileyen ve son haftada sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile berabere kalan Fenerbahçe, kazanarak zirve takibini sürdürmeyi hedefliyor. Fenerbahçe haftaya 55 puanla 3. sırada giriyor.


Konyaspor - Fenerbahçe maç haberleri


Süper Lig'de ilk kez 1988-1989 sezonunda mücadele etmeye başlayan ve Fenerbahçe ile toplam 39 maçta karşılaşan Konyaspor, 6 kez galip gelebildi. Fenerbahçe, rakibini 30 kez yendi, taraflar arasında yalnızca 3 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin toplam 102 golüne, Konyaspor 44 golle yanıt verdi. Fenerbahçe ile Konyaspor, Süper Lig'de Konya'da 19 kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, deplasmandaki 13 maçı kazanırken, 4'ünü kaybetti, 2 müsabaka da berabere bitti. Fenerbahçe, Konya'da 44 gol attı, kalesinde 24 gol gördü. Geçen sezon Konya'da yapılan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazanmıştı.


Konyaspor - Fenerbahçe maçı istatistik haberleri


Konyaspor, Süper Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu (30) ve gol yediği (102) rakibi olan Fenerbahçe ile oynadığı son iki maçı gol yemeden kazandı (Mart 2020'de 1-0 & Kasım 2020'de 2-0). Konyaspor'a konuk olduğu son Süper Lig maçını kaybeden Fenerbahçe, lig tarihinde üst üste iki Konya ziyaretinden mağlup ayrılmadı.Süper Lig'de çıktığı son üç maçta beş puan kaybeden Fenerbahçe (1G 1B 1M), daha önceki 11 karşılaşmada aynı miktarda puan bırakmıştı (9G 1B 1M). (Opta)
 

Konyaspor - Fenerbahçe beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 29. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Konyaspor-Fenerbahçe maçı saat 19:00'da başlayacak. Konyaspor-Fenerbahçe maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Konyaspor-Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Konyaspor-Fenerbahçe canlı izle, Konyaspor-Fenerbahçe şifresiz izle, Konyaspor-Fenerbahçe bein sports izle, Konyaspor-Fenerbahçe bein sports canlı izle, Konyaspor-Fenerbahçe bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Konyaspor-Fenerbahçe maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!