Kocaelispor'un 3. lig maçları ve haberleri
Kocaelispor - Adliyespor maçında ikinci yarı devam ederken, yeşil beyazlı taraftarlar sahaya sırtlarını dönerek takımlarını protesto etti. İlk yarıyı 3-0 yenik durumda kapatan Kocaelispor tribünlerinde ise ilginç bir gelişme yaşandı.

(Foto: Kocaeli Haber)
Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, takımın Adliyespor karşısında ilk yarıyı 3-0 mağlup kapatması üzerine ikinci yarıda tribüne gelerek taraftarların arasında maçı izledi ve takımına destek verdi. İkinci yarıda 1 gol bulan Kocaelispor, son bölümlerde ise sayısız duran top fırsatı yakalamasına rağmen bir türlü aradığı golleri bulamadı. Kocaelispor taraftarları ise son bölümlerde kötü performans sergileyen futbolcularını alkışlayarak protesto etti.
Kocelispor, Adliyespor'a 3-1 mağlup olarak ligin ilk yarısını 15 puanla kapattı. Aydınspor'un Pazar günü Tekirdağspor'a kaybetmemesi durumunda Körfez ekibi düşme hattına gerileyecek.
Türkiye Alt Ligler Haberleri FutbolArena'da!