comScore

Kocaelispor Kocaelispor

Kocaelispor, TFF 1. Lig'de! Kocaelispor 4-0 Sakaryaspor maç özeti (İZLE)

28 Mayıs 2021, Cuma 22:17
Kocaelispor, TFF 1. Lig'de! Kocaelispor 4-0 Sakaryaspor maç özeti (İZLE)

Kocaelispor, İstanbul'daki play-off finalinde Sakaryaspor'u 4-0 yenerek 11 yıl sonra TFF 1. Lig'e yükseldi.

FutbolArena - Kocaelispor, TFF 2. Lig play-off finalinde Sakaryaspor'u 4-0 mağlup ederek TFF 1. Lig'e yükseldi. Manisa FK ve Eyüpspor'un ardından TFF 1. Lig'e yükselen son takım Kocaelispor oldu. Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Kocaelispor, 11 yıl aradan sonra yeniden TFF 1. Lig'e döndü. Kocaelispor 4-0 Sakaryaspor maç özeti izle için detaylar haberimizde.

MUSTAFA REŞİT AKÇAY'IN AÇIKLAMALARI
Kocaelispor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, maç sonu Spor Smart'a yaptığı açıklamada "Farklı mücadelenin güzel sonucu. Hepsinin emeğini sağlık. Çok iyi bir sonuç. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Doyasıya kutlayacağız. Kocaelispor derin bir kuyudaydı, karanlıktaydı. Şimdi camianın yükselmesi gerekiyor. Kocaelispor gerçek yerine doğru bir yolculuk yapıyor." ifadelerini kullandı.

BURAK SÜLEYMAN: "SAKARYASPOR'U SAHADAN SİLDİK"
Kocaelispor oyuncusu Burak Süleyman ise "Sakaryaspor'u sahadan sildik. Bir sonraki sene de Sakaryaspor'u bir üst lige bekliyoruz. Böyle camia takımlarının yukarılarda olması lazım." diye konuştu.

İstanbul Atatürk Olimpiat Stadyumu'nda oynanan maçın 2. dakikasında Musa Nizam'ın attığı golle Kocaelispor 1-0 öne geçti. 38. dakikada Benhur ve 41. dakikada Murat Cem Akpınar'ın golleriyle Kocaelispor 3-0'u buldu. 66. dakikada Azad Filiz, Sakaryaspor'u 10 kişi bıraktı. 88. dakikada Bahattin skoru belirleyen golü attı. 4-0

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!