Almanya ve Avrupa futbolunda gündem Borussia Dortmund'un Şampiyonlar Ligi'nde grup birincisi olmasına rağmen Bundesliga'da lig sonuncusu olması.
Bu ağır tabloya rağmen Borussia Dortmund yönetimi Teknik Direktör Klopp ile sözleşme uzatmayı bile düşünüyor.
Galatasaray'ı İstanbul'da 4-0 ile geçtikten sonra “2008'den beri buradayım. Başkanım Türk mantalitesinde olsaydı bugünleri göremezdim” diyen Kloop bugün haklı çıktı.
Çünkü Borussia Dortmund'un Almanya'daki yıkıcı tablosu yani 13. Hafta sonrası lig sonuncusu olmasının benzeri Türkiye'de olsaydı hoca muhtemelen çoktan gitmişti.
En yalın haliyle Galatasaray ligde ilk 3 arasında yer alırken Prandelli'yi yolladı. Bu tablo Klopp'un İstanbul'da 23 Ekim'de ettiği sözlerle ne denli haklı olduğunu bir kez daha oratay koyuyor.

