comScore

Kayserispor-Gaziantep FK canlı ve şifresiz izle (beIN Sports 2 canlı yayın)

13 Temmuz 2020, Pazartesi 18:00
Kayserispor-Gaziantep FK canlı ve şifresiz izle (beIN Sports 2 canlı yayın)

Süper Lig'de Kayserispor ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Kayserispor-Gaziantep FK canlı izle ve beIN Sports 2 şifresiz yayın için detaylar haberimizde.

Kayserispor-Gaziantep FK maçını beIN Sports 2 yayınlayacak. Kayserispor-Gaziantep FK maçı 11'leri belli oldu. Kayserispor-Gaziantep FK maçı canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Kayserispor-Gaziantep FK canlı izle, Kayserispor-Gaziantep FK bein sports 2 canlı yayın bilgileri haberimizin devamında. 


Kayserispor-Gaziantep FK maçı ilk 11'leri


Kayserispor: Lung, Sapunaru, Diego, Emre, Djedje, Hasan Hüseyin, Kvrzic, Mensah, Pedro Henrique, Cenk Şahin, Kravets

Gaziantep FK: Günay, Tosca, Kana Biyik, Oğuz, Djilobodji, Junior Morais, Jefferson, Furkan Soyalp, Maxim, Muhammet, Kenan Özer
 

Kayserispor-Gaziantep FK Süper Lig puan durumu



Kayserispor, Süper Lig'de 31 puanla 16. sırada bulunuyor. Gaziantep FK 41 puanla 8. sırada yer alıyor. Robert Prosnecki ile son 4 maçtan 3 galibiyet çıkartan Kayserispor, bu maçı kazanarak küme düşme hattından kurtulmak istiyor. Kayserispor son maçta Çaykur Rizespor'a uzatmalarda yenilen 2 golle mağlup olmuştu.

Marius Sumudica yönetimindeki Gaziantep FK, son maçta Konyaspor'u 3-1 ile geçmiş ve üst üste ikinci galibiyetini almıştı. Özellikle kaleci Günay Güvenç, 7 kurtarışın yanı sıra yaptığı 1 asistle maça damgasını vurmuş ve alkış toplamıştı. Kayserispor ile Gaziantep FK arasındaki mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşma Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak.
 


Kayserispor-Gaziantep FK beIN Sports 2 canlı yayın


Süper Lig 32. haftasında Kayserispor ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Kayserispor-Gaziantep FK maçı saat 18:30'da başlayacak. Kayserispor-Gaziantep FK maçını beIN Sports 2 yayınlayacak. Kayserispor-Gaziantep FK maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Kayserispor-Gaziantep FK canlı izle, Kayserispor-Gaziantep FK şifresiz izle, Kayserispor-Gaziantep FK bein sports izle, Kayserispor-Gaziantep FK bein sports canlı izle, Kayserispor-Gaziantep FK bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Kayserispor-Gaziantep FK maçının heyecanı canlı yayında beIN Sports'ta!

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!