comScore

Kayserispor Kayserispor

Kayserispor'dan forvet hattına Ömer Uzun transferi (Ömer Uzun kimdir?)

06 Temmuz 2019, Cumartesi 12:33
Kayserispor'dan forvet hattına Ömer Uzun transferi (Ömer Uzun kimdir?)

Kayserispor transfer çalışmaları kapsamında Almanya'dan Ömer Uzun ile anlaşma sağladı. Ömer Uzun kimdir, Ömer Uzun transfermarkt aramaları haberimizde.

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da transfer çalışmaları devam ederken hücum hattına yapılacak takviye konusunda ilk hamle geldi. Kaptan Umut Bulut ile sözleşme yenileyen Kayserispor, Almanya'da Bochum forması giyen Ömer Uzun'la da anlaşma sağladı. Ömer Uzun kimdir, Ömer Uzun transfermarkt, Ömer Uzun golleri gibi aramaların yanıtları haberimizde. 
 

Kayserispor Transfer Haberleri: Ömer Uzun, Kayserispor ile anlaştı mı?


Kayserispor'da Erol Bedir'in geçtiğimiz günlerde yeniden başkan seçilmesiyle birlikte transfer çalışmaları da hız kazandı. Sarı kırmızılı ekip, Umut Bulut ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalarken, Almanya'nın Bochum takımında forma giyen golcü futbolcu Ömer Uzun'la da el sıkıştı. 19 yaşındaki genç futbolcunun önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor. 

TESİSLERE GELDİ
Kayserispor, VFL Bochum U19 takımı ile anlaştığı Ömer Uzun, Kayseri'ye geldi ve şu an tesislerde. Oyuncu imzayı attıktan sonra akşam saat 18.30'da yapılacak olan antrenmanla birlikte takıma katılacak.
 

Ömer Uzun kimdir, kaç yaşında? Ömer Uzun transfermarkt ve golleri


Kariyerine Almanya'da Bochum altyapısında başlayan Ömer Uzun, Alman ekibinin alt yaş kategorilerinde forma giydi. Geçen sezon U19 takımında 36 maça çıkan Ömer Uzun, 20 gol atarak başarılı bir performans sergiledi. Genç oyuncu santrfor pozisyonunda görev alıyor. Ömer Uzun, Türkiye U19 Milli Takımı'nda da 5 maçta 3 gol attı.

Son dakika Kayserispor Haberleri FutbolArena'da! 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!