comScore

Kayserispor Kayserispor

Kayserispor'da Samet Aybaba'nın yerine kim gelecek?

28 Ekim 2019, Pazartesi 20:56
Kayserispor'da Samet Aybaba'nın yerine kim gelecek?

Kayserispor Başkanı Hamdi Elcuman, Samet Aybaba'nın istifasının ardından yeni teknik direktör konusunda FutbolArena'ya açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Özel - Süper Lig takımlarından Kayserispor'da teknik direktör Samet Aybaba görevinden istifa etti. Başkan Hamdi Elcuman, yeni teknik direktör konusunda FutbolArena'ya konuştu. 


Kayserispor Haberleri: Kayserispor'un yeni teknik direktörü kim olacak? 


Samet Aybaba'nın görevden ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Kayserispor'da başkan Hamdi Elcuman, FutbolArena'ya konuştu:

"YERLİ VE YABANCI HOCALAR GÜNDEMİMİZDE"
Teknik Direktör konusunda arayışlarımıza başladık. Hem yerli hemde yabancı hocalar gündemimizde. En kısa sürede teknik direktörümüzü belirleyeceğiz. Ekonomik anlamda da sıkıntıları çözmek için yoğun uğraş veriyoruz."
 

Kayserispor Haberleri: Samet Aybaba neden istifa etti?


Sezona Hikmet Karaman ile başlayan Kayserispor, Göztepe deplasmanında alınan farklı yenilgi sonrası Karaman ile yolları ayırıp Samet Aybaba ile anlaşmıştı. Aybaba yönetiminde ilk maçında sahasında Kasımpaşa ile berabere kalan Kayserispor, dün oynadığı Yeni Malatyaspor maçında da sahadan 4-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Samet Aybaba maçın ardından görevi bırakma kararı alsa da yönetimle görüşme yapmak üzere kararını bugüne bırkamıştı. Bu sabah yapılan görüşme sonucunda Samet Aybaba görevi bırakma kararı aldı.


Kayserispor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!