comScore

Kayserispor Kayserispor

Kayserispor'da kombine kart satışları ne durumda? Kayserispor kaç kombine sattı?

27 Temmuz 2018, Cuma 15:42
Kayserispor'da kombine kart satışları ne durumda? Kayserispor kaç kombine sattı?

Hollanda da son etap kampını sürdüren Kayserispor, 30 Temmuz Pazartesi günü Türkiye'ye dönüyor.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da Hollanda da kampında sona gelindi. Kayserispor'da kombine satışları da devam ediyor.

FutbolArena - Yeni sezon hazırlıklarına 29 Haziran'da başlayan ve ardından 2.etap kampı için Erzurum'a giden Kayserispor sezon öncesi son etap kampını Hollanda da sürdürüyor. 18 Temmuz'da başlayan Hollanda kampı 30  Temmuz Pazartesi günü sona eriyor.

30 Temmuz Pazartesi günü sabah yapacağı son antrenmanın ardından Hollanda kampını tamamlayacak olan Kayserispor ardından 2 gün izine çıkacak. 2 gün izin ardından 02 Ağustos Perşembe günü toplanacak olan Kayserispor tesislerde çalışmalara başlayacak.
"İKİ GÜN İZİN VAR"

30 Temmuz Pazartesi günü Hollanda kampının tamamlayacak olan Kayserispor'da Teknik heyet futbolculara 2 gün izin verecek. 2 günün izin yapacak olan Sarı-Kırmızılılar 2 Ağustos Perşembe günü akşam saat 19.00'da Kayseri Karpuzatan Kadir Has Tesislerinde toplanacak ve ligin ilk maçı olan Antalyaspor maçı hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

HOLLANDA'DA SON İKİ MAÇ

Kayserispor Hollanda kampında bugün ve Pazar günü oynayacağı iki hazırlık maçı oynayacak. Sarı-Kırmızılılar bugün Hollanda 2.Lig ekiplerinden Utrect takımı ile Pazar günü ise Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor ile oynayacak. Sarı-Kırmızılılar ardından Kayseri'de son bir maç yapmak için girişimlerini sürdürüyor.
 

Kayserispor'da kombine kart satışlarında son durum


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un 2018 - 2019 sezonunda Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynayacağı Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarını kapsayan kombine biletlerin satışı, Passolig Satış noktalarında ve www.passo.com.tr adresinden devam ediyor. Kayserispor'un satışa sunduğu kombine kartlarda son rakamlar haberimizde.

4 BİNİ GEÇTİ

Kayserispor'da yeni sezonun kombine kartlarında şuana kadar satış rakamı 4 bin barajını geçti.

FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre sarı-kırmızılı kulüp, şuan itibariyle yaklaşık 4 bin 20 kombine kart satışı gerçekleştirdi. Bu satışlardan 1 milyon 100 bin TL civarında bir gelir elde edilirken, 70 TL ile 600 TL arasında değişen fiyatlar arasında satışa çıkan kombineler, geçtiğimiz sezona oranla şu an için fazla ilgi görmüyor. Hatırlanacağı üzere, kombine satışlarında öğretmen, öğrenci, amatör sporcu ve eğitmenlere yüzde 30, kadın taraftarlara ücretsiz ve 8-12 yaş arası çocuk/gençlere yüzde 50, indirim uygulanıyor.

Kayserispor ile ilgili haberlere Kayserispor Haberleri sekmemizden takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!