comScore

Kayserispor Kayserispor

Kayserispor'da keyifler yerinde!

07 Mart 2017, Salı 11:04
Kayserispor'da keyifler yerinde!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sergen Yalçın yönetimindeki Kayserispor'da işler yolunda gidiyor.

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig'de son 6 maçta 14 puan toplayan ve iyi bir çıkış yakalayan Kayserisspor'da moraller ve keyifler yerinde. Sezonun ikinci yarısında geride kalan haftalarda bambaşka bir bahar yaşayan Sarı-Kırmızılı takımda gerek oyuncular, gerek teknik heyet, gerek yönetim gerek ise taraftar oldukça mutlu.

Oynadığı futbol ile dikkat çeken Kayserispor ligin ikinci yarısında adından sıkça söz ettirdi. Kayserispor yarın yapacağı antrenman ile Beşiktaş maçı hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.
TAKIM BUGÜN İZİNLİ

Kayserispor bugünü izinli olarak geçirecek. Teknik Direktör Sergen Yalçın oyuncularına bir gün izin verdi. Sarı-Kırmızılılar yarın saat 14.00'de yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam edecek. Cumartesi gününe kadar çalışmalarını Kadir Has Tesislerinde sürdürecek olan Sarı-Kırmızılılar Cumartesi günü öğleden sonra havayolu ile İstanbul'a gidecek.

WELLİTON CEZALI

Deplasmanda oynana Çaykur Rizespor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Welliton Kasımpaşa maçında cezasını tamamladı. Welliton, ligin 24.haftasında deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş maçında forma giyecek. Cezasını tamamlayan tecrübeli golcü oyuncu Welliton maçında yeniden ilk 11'de dönmesi bekleniyor. Antrenmanlarda oldukça hırslı ve isteki gözüken Brezilyalı golcü oyuncunun keyfi diyecek ise yok.

3 EKSİK OYUNCU VAR 

Deplasmnda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Kayserispor'da 3 eksik oyuncu bulunuyor. Kupa maçında sakatlanan ve Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Güray Vural, Alain Traore ve yaklaşık 1 aydır takımdan ayrı bireysel olarak çalışan Ryan Mendes dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Bu 3 oyuncu dışında eksik oyuncusu bulunmayan Kayserispor'da Kasımpaşa maçında hafif sakatlıkları bulunan birkaç oyuncunun ise önemli bir şeyi bulunmuyor. Bu 3 oyuncu Pazar günü İstanbul'da oynanacak olan Beşiktaş maçında forma giyemeyecekler.

6 MAÇTIR YENİLMİYOR

Geçtiğimiz hafta sonu oynadığı  Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Sarı-Kırmızılı ekip, ligde oynadığı son 6 maçta mağlubiyet yüzü görmüyor. Küme düşme korkusu yaşayan Sergen Yalçın'ın takımı, bu karşılaşmalardan elde ettiği 2 beraberlik, 4 galibiyet sonucu topladığı 14 puanla rahat bir nefes aldı. Kayserispor bu yenilmemezlik serisini Beşiktaş maçında da devam ettirmekte kararlı.

4 OYUNCU KART SINIRINDA

Kayserispor'da Beşiktaş maçı öncesi 4 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Levent Gülen, Jean Armen Kana Bıyık, Rajko Rotman ve Raheem Lawal gibi önemli oyuncular Beşiktaş maçında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak olan ve hayatı önem taşıyacak Gaziantepspor maçında forma giyemeyecekler. Teknik Direktör Sergen Yalçın, bu 4 oyuncuyu antrenmanlarda sürekli uyarılarda bulunuyor. Oyuncularına saha içerisinde daha dikkatli ve sakin olmalarını isteyen Sergen Yalçın sakin kart görmediğin dediği öğrenildi.

Haber-Foto: Memduh Borazan / Kayseri


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!