comScore

Kayserispor Kayserispor

Kayserispor Zirvesi gerçekleşti! Yoğun katılım

17 Kasım 2018, Cumartesi 00:08
Kayserispor Zirvesi gerçekleşti! Yoğun katılım

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "Bu gece yapacağımız toplantıdan sonra çıkacak sonuçları yarın bir basın bülteni ile paylaşacağız" dedi.

FutbolArena - Maddi sorunları şehrin önde gelen isimleriyle çözüme kavuşturmak için organize edilen Kayserispor Zirvesi, Kıranardı Tesisleri'nde yoğun bir katılımla düzenlendi. Düzenlen toplantıya, belediye başkanları, milletvekilleri, oda - dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri, sponsor firmaların yetkilileri ve Kayserisporlu yöneticiler katıldı.
 

Kayserispor Zirvesi'nde neler konuşuldu?


Düzenlenen zirve öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "Bu toplantımızı, bir hafta evvel ki genel kurulumuz da karar altına almıştık. O genel kurulda alınan karar gereği konu Kayserispor olmak üzere arkası açık bir şekilde masaya yatırıp, hali hazırdaki durumumuzu bundan sonraki kısa orta ve uzun vadeli programlarla ilgili fikir alışverişi yapalım istedik. Biz davet ettik, ama ev sahibimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız. Bu gece yapacağımız toplantıdan sonra çıkacak sonuçları yarın bir basın bülteni ile paylaşacağız." dedi.

Son dakika Kayserispor Haberleri FutbolArena'da.
Haber: Abdulkadir Paslıoğlu / Kayseri

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!