comScore

Kasımpaşa Kasımpaşa

Galatasaray'ın istediği Trezeguet durdurulamıyor

16 Kasım 2018, Cuma 21:41
Galatasaray'ın istediği Trezeguet durdurulamıyor

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için yoğun çaba sarfettiği ancak transferini gerçekleştiremediği Trezeguet bu sezon durdurulamıyor.

FutbolArena - Galatasaray'ın yaz transfer döneminde almak için yoğun çaba sarfettiği ve 5 milyon euro bonservis bedeli talep edilen Trezeguet, bu sezon performansını daha da yükseltti. Kasımpaşa'nın yıldız oyuncusu, gollerine Mısır Milli Takımı'nda da devam ediyor. 


Trezeguet bu sezon kaç gol attı?


Son olarak Mısır'ın Tunus'u 3-2 yendiği müsabakada ilk 11'de forma giyen Trezeguet, takımının gollerinden birini de kaydetti. Mısır'da Salah'ın partneri olan Trezeguet, Süper Lig'de de sezonun en dikkat çeken performansını gösteriyor. 

Milli takımda 2 maçta bir golü bulunan Trezeguet, Süper Lig'de de 12 maçta 5 gol ve 5 asist yapmıştı. Toplamda bu sezon çıktığı 14 maçta 11 kez skora katkı sağlayan Trezeguet, bazı istatistiklerde de ilk sırada.
Süper Lig'de rakip ceza sahasına en çok top gönderen isim olan Mısırlı futbolcu, aynı zamanda en çok isabetli şut çeken oyuncu. 

Trezeguet ayrıca Whoscored adlı istatistik sitesine göre bu sezon Süper Lig'in en yüksek performans gösteren futbolcusu ve maç başına 7.78 puan ortalaması ile oynuyor.

Spor Toto Süper Lig Haberleri FutbolArena'da

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!