comScore

Kasımpaşa - Göztepe canlı izle (Kasımpaşa - Göztepe beIN Sports 1 şifresiz maç İZLE)

13 Mart 2020, Cuma 19:57
Kasımpaşa - Göztepe canlı izle (Kasımpaşa - Göztepe beIN Sports 1 şifresiz maç İZLE)

Kasımpaşa ile Göztepe, Süper Lig 26. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. Kasımpaşa - Göztepe maçı saat 20:00'da başlayacak. Kasımpaşa - Göztepe maçını canlı ve şifresiz izlemek için Kasımpaşa - Göztepe bein sports 1 canlı yayın ve Kasımpaşa - Göztepe canlı izle bilgileri haberimizde.

FutbolArena Süper Lig 26. haftasında Kasımpaşa seyircisi önünde Göztepe ile karşılaşacak. Süper Lig'de son 3 maçtan 2 galibiyet çıkartan Kasımpaşa ile son 3 maçını kazanamayan İzmir ekibi Göztepe, İstanbul'daki karşılaşmada 3 puan mücadelesi verecek. Kasımpaşa - Göztepe maçı saat 20:00'da başlayacak. Kasımpaşa - Göztepe maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Kasımpaşa - Göztepe maçının 11'leri belli oldu. Kasımpaşa - Göztepe maçını canlı ve şifresiz izlemek için Kasımpaşa - Göztepe canlı izle, Kasımpaşa - Göztepe bein sports canlı yayın bilgileri haberimizin devamında. 


Kasımpaşa - Göztepe maçı ilk 11'leri


Kasımpaşa'nın ilk 11'i: Ramazan, Tirpan, Sarlija, Meriah, Haddadi, Tarkan, Aytaç, Ndongala, Hajradinovic, Thiam, Koita

Göztepe'nin ilk 11'i: Beto, Gassama, Titi, Borges, Berkan, Poko, Castro, Mossoro, Halil, Tripic, Wilczek
 

Kasımpaşa - Göztepe Süper Lig Puan Durumu


İstanbul ekibi Kasımpaşa, Süper Lig'de geride kalan 25 haftada 23 puan topladı ve 16. sırada yer aldı.  Fuat Çapa önderliğindeki Kasımpaşa bu sezon Süper Lig'de 25 maçtan 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Göztepe, Süper Lig'de 34 puanla 8. sırada bulunuyor. İlhan Palut yönetiminde zor günler geçiren Göztepe bu sezon 25 lig maçından 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 mağlubiyet elde etti.


Kasımpaşa - Göztepe maç haberleri


Göztepe maçı öncesi Kasımpaşa'da forma giydiği 7 müsabakada 4 asist yapan Haddadi, Türkiye'de oynanan ofansif oyunda daha fazla asist yapma şansı yakaladığını vurgulayarak, “Türkiye'de daha açık oynandığı için bunun da yararını asist olarak görebiliyorum. Tunus'ta oynarken Tunus'un büyük takımlarından birisinde oynuyordum. O zaman çok fazla atağa katılma şansım oluyordu ve çok atak oyunu oynuyorduk. 9 maçta 7 asistlik istatistiğe ulaşmıştım ama Fransa'da oynadığım takım büyük bir takım olmadığı için genelde hedefimiz defans yapmaktı. O yüzden daha zor olabiliyordu." dedi.(İHA)
 

Kasımpaşa - Göztepe beIN Sports 1 canlı yayın


Süper Lig 26. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa - Göztepe karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa - Göztepe maçı saat 20:00'da başlayacak. Kasımpaşa - Göztepe maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Kasımpaşa - Göztepe maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Kasımpaşa - Göztepe canlı izle, Kasımpaşa - Göztepe şifresiz izle, Kasımpaşa - Göztepe bein sports izle, Kasımpaşa - Göztepe bein sports canlı izle, Kasımpaşa - Göztepe şifresiz izle şeklinde arama yapılıyor. Kasımpaşa - Göztepe maçının heyecanı canlı aktarımla FutbolArena'da. 
CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!