comScore

Kadın 76. bölüm full tek parça izle FOX TV (Kadın yeni bölüm İZLE)

17 Aralık 2019, Salı 23:27
Kadın 76. bölüm full tek parça izle FOX TV (Kadın yeni bölüm İZLE)

Fox Tv'de Kadın dizisinin 76. bölümü 17 Aralık 2019 Salı günü yayınlandı. Kadın 76. bölüm izle, Kadın yeni bölüm izle, Kadın son bölüm izle gibi aramaların sonuçları haberimizde.

FOX TV kanalında yayınlanan Kadın dizisinin 76. bölümü ekranlara geldi. Fox ekranında Kadın dizisinin yeni bölümü 17 Aralık 2019 Salı akşamı yayınlandı. Kadın dizisinin yeni bölümünde Şirin'in söylediklerinden sonra daha fazla para almak için Arda'yı yanına almaya çalışan Dursun hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır. Daha önce eline hiç silah almayan Enver'in Arda'yı vermemek için Dursun'u tehdit etmesi herkese büyük bir şok ve korku yaşatır. Kadın dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyen dizi severler internet ortamında Kadın yeni bölüm izle, Kadın son bölüm izle, Kadın Fox Tv izle gibi araştırmalar yapmaya başladı.
 

Kadın dizisi son bölümde neler oldu? (Kadın dizisi yeni bölüm)


Cem'in gönderdiği davette aradığı kişinin Kısmet olduğunu gören Bahar büyük bir şok içine girmiştir. Nasıl bir olayın içine girdiğini asla anlayamayan Bahar bir an önce Kısmet ile çantaları değiştirip olduğu yerden gitmek ister. Ama bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Satılmış'ın Ceyda ve Emre'nin biyolojik çocuğu olduğunun kanıtlanması ise Ceyda'yı hiç istemediği bir durumun içine sokar. Arda'dan ayrılmak ve onun asla üzülmesini istemeyen Ceyda ne yapacağını ve nasıl davranacağını bilemez. Çünkü Satılmış alıştığı çocuklara hiç benzememektedir.
Bahar'ı Cem ile görmesi ise Şirin'in eline bir koz daha vermiştir. Arif'in önünde Bahar'ın Cem ile sevgili olduğunu ima etmesi herkesi büyük bir şoka uğratır. Bundan etkilenen Bahar da soluğu Arif'in yanında alır. Arif ne kadar belli etmek istemese de Bahar'a karşı beslediği aşk hala ilk günkü gibidir ve bunu açıkça belli eder. Bahar'ın ise tüm olanlardan sonra Arif'e karşı atacağı adım ne olacaktır?

KADIN DİZİSİ 76. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Kadın dizisi Musa Demir kimdir?


Kaymakamlıkta memur olarak çalışan Musa iyi ve güvenilir bir insandır. Çocukluğundan beri aşık olduğu Jale'yle evlenmiş ve iyi bir aile babası olmuştur. Jale'nin zaman içinde bu evlilikten ve evliliğin getirdiği sorumluluklardan sıkılması, Musa için zor günlerin başlamasına sebep olur.

DEVRİM ÖZDER AKIN

1 Ocak 1975 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen başarılı oyuncu Devrim Özder Akın, Eskişehir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünden mezun olmuştur. 

Kadın / Musa / 2017
Arkadaşlar İyidir / Salih / 2016
Umutsuz Ev Kadınları / Ömer / 2011-2013
Öyle Bir Geçer Zaman Ki / 2010
Geniş Aile / 2009
Gece Gündüz / 2008
Suç Dosyası / 2007
Hatırla Sevgili / 2006
 

Kadın dizisi oyuncuları ve künye


Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil

KADIN DİZİSİ KÜNYE

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY – FARUK BAYHAN
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ
SENARYO: HANDE ALTAYLI
MÜZİK: CEM TUNCER
UYGULAYICI YAPIMCI: SUZAN SÜMELİ 
TÜR: DRAM

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!