comScore

Kadın 38 bölüm fragmanı İZLE - Kadın yeni bölüm fragmanı İZLE - (Kadın dizisi yeni 38. bölüm fragman videosu İZLE)

31 Ekim 2018, Çarşamba 00:13
Kadın 38 bölüm fragmanı İZLE - Kadın yeni bölüm fragmanı İZLE - (Kadın dizisi yeni 38. bölüm fragman videosu İZLE)

Kadın dizisi son bölüm olan Kadın dizisi 37. bölüm yayınlandı. Kadın dizisi son bölüm olan Kadın dizisi 37.bölümü izleyenler, Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı olan Kadın dizisi 38. bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Kadın dizisi yeni bölüm fragman özeti ve Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı olan Kadın dizisi 38. bölüm fragmanı haberimizde. 

FutbolArena - Kadın dizisi son bölümü yayınlandı. Fox TV'nin reyting listesinde zirvede yer alan ve Salı günü büyük bir heyecanla izlenen dizisi Kadın son bölüm olan Kadın dizisi 37. bölümü yayınlandı. Çocuklarına kavuşmanın şaşkınlığı içinde olan Sarp, Bahar'ı görmek için de heyecanlıdır. Nisan ve Doruk ise babalarını gördüklerine inanamamışlardır. Hatta Doruk bunun bir rüya olduğunu düşünmektedir. Bahar'ın tek umudunun Şirin olduğunu öğrenen Sarp için çözüm hiç planlamadığı şekilde gelişecektir. Bu gelişmelerin ardından Kadın yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Kadın son bölüm olan Kadın 37. bölümü izleyenler, Kadın yeni bölüm fragmanı olan Kadın 38. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kadın yeni bölüm fragmanı olan Kadın 38. bölüm fragmanıyla birlikte Kadın dizisi son bölüm olan Kadın 37. bölümünde yaşananlara göz atalım. 
 

Kadın dizisi 30 Ekim 2018 Salı 37. bölüm


Çocuklarına kavuşmanın şaşkınlığı içinde olan Sarp, Bahar'ı görmek için de heyecanlıdır. Nisan ve Doruk ise babalarını gördüklerine inanamamışlardır. Hatta Doruk bunun bir rüya olduğunu düşünmektedir. Bahar'ın tek umudunun Şirin olduğunu öğrenen Sarp için çözüm hiç planlamadığı şekilde gelişecektir. 

KADIN DİZİSİ OYUNCULARI
Özge Özpirinççi
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Seray Kaya
Ece Özdikici
Devrim Özder Akın
Feyyaz Duman
Ayça Erturan
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil
KADIN DİZİSİ KÜNYE

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY – FARUK BAYHAN
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ
SENARYO: HANDE ALTAYLI
MÜZİK: CEM TUNCER
UYGULAYICI YAPIMCI: SUZAN SÜMELİ 
TÜR: DRAM

Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı olan Kadın dizisi 38. bölüm fragmanını internet üzerinden izlemek isteyenler, kadın yeni bölüm fragman videosu, kadın 38. bölüm fragman izle, kadın dizisi fox tv yeni bölüm fragmanı çıktı mı? şeklinde aramaya yapamya başladı. Geçtiğimiz hafta yine reyting listesinde üst sıralarda yer alan Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı için gerekli olan bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!