comScore

Kadın 2 nisan son bölüm İZLE - Kadın 56. bölüm full İZLE (Kadın 2 Nisan 2019 Salı son bölüm full tek parça İZLE)

02 Nisan 2019, Salı 23:50
Kadın 2 nisan son bölüm İZLE - Kadın 56. bölüm full İZLE (Kadın 2 Nisan 2019 Salı son bölüm full tek parça İZLE)

Fox TV'nin fenomen dizilerinden Kadın dizisinin yeni bölümü yayınlandı. Kadın dizisi son bölüm olan Kadın 56. bölümünü izlemek isteyenler için Kadın son bölüm olan Kadın 56. bölüm özeti ve Kadın 56. bölüm full izlemek için tüm bilgiler haberimizde. 

FutbolArena - Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın yeni bölümüyle ekranlara geldi. Kadın son bölüm olan Kadın 56. bölümü yayınlandı. Reyting rekorları kıran Kadın dizisinin son bölümü yine izleyenleri ekranlara kilitledi. Kadın son bölüm olan Kadın 56. bölümünü kaçıranlar için Kadın son bölüm olan Kadın 56. bölümü haberimizde derledik. Kadın son bölüm olan Kadın 56. bölümü izlemek için yine tüm bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 


Kadın dizisi 56. bölüm özeti Fox TV


Nezir'in evlenme teklifi ile şok olan Bahar ve Pırıl ne yapacağını bilemez. İkisinden birinin onunla evlenmesi karşılığında Sarp'ı serbest bırakacağını söyleyen Nezir için bu teklif sadece bir intikamdan ibarettir. Çünkü onun eski ya da yeni karısıyla evlenmek Sarp'ın canını ölümden bile daha çok yakacaktır. Arif'i kurtarmak için her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyen Kısmet, aniden gelen bir arama ile büyük bir ipucu bulduğunu zanneder. Ama onun ipucu sandığı şey gerçek midir? Artık Nezir Korkmaz'ın bir düşmanı daha vardır; Kısmet Avcı.

KADIN DİZİSİ
YAPIM: MEDYAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY – FARUK BAYHAN
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ
SENARYO: HANDE ALTAYLI
MÜZİK: CEM TUNCER & ERCÜMENT ORKUT
UYGULAYICI YAPIMCI: SUZAN SÜMELİ 
TÜR: DRAM


Kadın dizisi oyuncuları


Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil


 

Kadın dizisi 2 Nisan 2019 Salı 56. bölüm İZLE


Kadın dizisi son bölüm olan Kadın 56. bölümü kaçıranlar internet ortamında Kadın son bölüm izle, Kadın 56. bölüm izle, Kadın 2 nisan son bölüm izle, Kadın son bölüm full izle, Kadın 2 nisan son bölüm full tek parça izle şeklinde arama yapmaya başladı. Kadın son bölüm olan Kadın 56. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!