comScore

İzlanda - Türkiye TRT 1 canlı izle (İzlanda - Türkiye hangi kanalda?)

11 Haziran 2019, Salı 21:18
İzlanda - Türkiye TRT 1 canlı izle (İzlanda - Türkiye hangi kanalda?)

İzlanda ile Türkiye bu akşam 21:45'te karşı karşıya gelecek. İzlanda - Türkiye mücadelesi internet üzerinden canlı, şifresiz bir şekilde izlemek isteyen spor severler, internet ortamında İzlanda - Türkiye hangi kanalda? İzlanda - Türkiye canlı izle seçeneklerini araştırmaya başladı.

FutbolArena - Şenol Güneş yönetiminde 4'te 4 yapan A Milli Takım bu akşam İzlanda karşısında EURO 2020 eleme gurubu maçına çıkacak. İzlanda - Türkiye maçı saat kaçta? İzlanda - Türkiye maçı hangi kanalda? İzlanda - Türkiye maçı canlı. İzlanda - Türkiye maçı canlı, şifresiz izleme rehberi haberimizde.
 

İzlanda - Türkiye maçı şifresiz mi, hangi kanalda?


İzlanda - Türkiye maçını Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek. Reykjavik kentindeki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda oynanacak olan İzlanda - Türkiye maçı 11 Haziran 2019 Salı gecesi saat 21:45'te başlayacak. Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı ve şifresiz yayınlanacak.


İzlanda - Türkiye maçı 11'ler


İzlanda 11'i: Haldorsson, Hermansson, Arnason, Sigurdsson, Skülason, Bjarnason, Gunnarsson, Hallfredsson, Gudmundsson, G.Sigurdsson, Bödvardsson

Türkiye'nin 11'i: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Hasan Ali Kaldırım, Dorukhan, Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Burak Yılmaz.

 

İzlanda - Türkiye TRT 1 canlı izle, İzlanda - Türkiye canlı


TRT 1 kanalında Şampiyonlar Ligi'nin yanı sıra Tenis ve voleybol sporlarına da özel programlar hazırlayan kanal Digitürk, Teledünya, D-Smart, Türksat ve karasalda yayın hayatını şifresiz olarak sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig maçlarının geniş özetleri, yayıncı kuruluş dışında ilk olarak TRT'de izleyiciler ile buluşuyor. TRt 1 ekranlarında ilgiyle takip edilen dizilerin yanı sıra futbol organizasyonlarının kulüpler bazındaki en büyük turnuvası olan Şampiyonlar Ligi maçları da yayınlanıyor.

TRT 1 GÜNCEL UYDU FREKANSLARI

TRT 1 HD, Türksat 3A 11054 V 30000 3/4 frekansından, D-Smart 26. kanaldan, Digiturk 323. kanaldan, Filbox 150. Kanaldan, Türksat TKGS 1. kanaldan, Kablo TV 9. kanaldan ve Tivibu 311. kanaldan da izlenebilmektedir.

Son dakika Milli Takım Haberleri FutbolArena'da


İZLANDA - TÜRKİYE CANLI


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!