comScore

İzlanda kalecisi Halldorsson: "Türkiye maçı..."

04 Ekim 2017, Çarşamba 20:01
İzlanda kalecisi Halldorsson:

İzlanda kalecisi Halldorsson, A Milli Futbol takımımızla oynayacakları maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Türkiye A Milli Futbol Takımı 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde gruptaki en kritik maçında İzlanda ile karşılaşacak. İzlanda cephesinde maç öncesi kaleci Halldorsson, ülke basınına yaptığı açıklamada tarihlerinin en önemli maçına çıkacaklarını söyledi. 
 

Türkiye - İzlanda maç haberleri


2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye - İzlanda maçı öncesi İzlanda kalecisi Haldorsson ülke basınına yaptığı açıklamada kendileri açısından tarihlerinin en önemli maçına çıkacaklarını söyledi.

İzlandalı file bekçisi yaptığı açıklamada, "Bu maçın öneminii anlatmaya gerek yok. Dünya Kupası yolunda İzlanda futbol tarihinin belki de en önemli maçı olacak. Çok iyi konsantre olduk. Tek amacımız var, o da kazanmak. Beraberliği düşünmüyoruz bile. Çünkü kazanırsak rakibimizi devre dışı bırakacağımızı biliyoruz. Aynı şeklide önümüz açılacak. Umarım çalışmalarımızın karşılığını alır ve kazanan taraf biz oluruz." ifadelerini kullandı. 


İzlanda'da Böðvarsson Türkiye açıklaması


Öte yandan İzlanda'nın forveti Böðvarsson yaptığı açıklamada, "Türkler bizden daha fazla baskı altında olacaktır. Tabi ki biz de iyi sonuçlar almak için baskı altındayız ama onların durumu farklı. Maçın önemini anlatmaya gerek yok. Bu tür maçlara artık alıştık ve ciddi tecrübe sahibiyiz. diye konuştu. 
Böðvarsson Türkiye'nin önemli silahlarına dikkat çekerek, "Türkiye hücumda çok iyi isimlere sahip. Birçok oyuncusu onların da Avrupa'da oynuyor ve kaliteli oyuncular. Biz çevik bir takımız. Bu avantajımızı kullanmalıyız. Amacımız tabi ki Dünya kupasına gitmek. Fizik gücü avantajımızla Türkiye'nin hücum oyuncularını durdurursak ve en önemlisi akıllı olursak buradan istediğimizi alır, gideriz." ifadelerini kullandı. 

Ay Yıldızlı takımla ilgili tüm gelişmelere Milli Takım Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!