comScore

İstanbullu Gelin 60. bölüm fragmanı yayınlandı mı? (STAR TV İstanbullu Gelin 60. bölüm fragmanı İZLE)

26 Ekim 2018, Cuma 23:29
İstanbullu Gelin 60. bölüm fragmanı yayınlandı mı? (STAR TV İstanbullu Gelin 60. bölüm fragmanı İZLE)

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı izle. İstanbullu Gelin 60. bölüm dizideki fragman yayınlandı mı? STAR TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi oldukça büyük ilgi görmüş durumda. STAR TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü tamamlandıktan sonra fragmanı yayına girdi. İstanbullu Gelin dizisi 60. bölüm fragmanı izlemek için haberimize göz atabilirsiniz.

FutbolArena - İstanbullu Gelin dizisi yeni bölüm fragmanı izle. Kızım dizisi fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 60. bölüm fragmanı izle. STAR TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin 60. bölüm fragmanı yayınlandı.İstanbullu Gelin'in yeni fragmanı ekranlarında yayınlandı. İstanbullu Gelin dizisi yeni bölüm fragmanı izlemek için haberimize göz atabilirsiniz.


 

İstanbullu Gelin'in 59. bölümünde neler yaşandı? İstanbullu Gelin 59. bölüm özeti


Garip, Esma'yı evlilik teklifine götüren olayları öğrendikten sonra hayalinin bu şekilde olmadığını belirtti.. İyice hassaslaşmış olan Esma'ya bu son darbe bu oldu. Artık Garip'in yanında da kalmayan Esma kendisini konakta buldu. Bu sırada Ülfet de boş durmayarak aileye samimiyetini ispatlayan bir oyun oynadı.
Esma'dan haber alamayan herkes panik içerisinde. Faruk'un Esma'yı bulması ve eve döndürme isteği ise Esma tarafından kabul edilmedi. Yeni yaşına yalnız gireceğini düşünen Esma'ya ise Süreyya güzel bir sürpriz hazırladı. Bu sürpriz Boran kadınlarını ve erkeklerini hiç beklemedikleri maceralara sürükleyecek.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİ OYUNCULARI

Özcan Deniz
Aslı Enver
İpek Bilgin
Salih Bademci
Fırat Tanış
Dilara Aksüyek
Tamer Levent
Güven Murat Akpınar
Berkay Hardal
Murat Aygen
Neslihan Yeldan
Nergis Çorakçı


İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!