comScore

İstanbullu Gelin 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? (STAR TV İstanbullu Gelin 59. bölüm fragmanı İZLE)

19 Ekim 2018, Cuma 23:30
İstanbullu Gelin 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? (STAR TV İstanbullu Gelin 59. bölüm fragmanı İZLE)

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı izle. İstanbullu Gelin dizisi fragmanı yayınlandı mı? STAR TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi oldukça büyük ilgi görmüş durumda. STAR TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü tamamlandıktan sonra fragmanı yayına girdi. İstanbullu Gelin dizisi 59. bölüm fragmanı izlemek için haberimize göz atabilirsiniz.

İstanbullu Gelin dizisi yeni bölüm fragmanı izle. Kızım dizisi fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin59. bölüm fragmanı izle. STAR TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin 59. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin 59. bölüm fragmanı STAR TV ekranlarında yayınlandı. İstanbullu Gelin dizisi yeni bölüm fragmanı izlemek için haberimize göz atabilirsiniz.


İSTANBULLU GELİN 59. BÖLÜM FRAGMANI İZLE


İSTANBULLU GELİN 58. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Faruk ve Fikret yüzleşmesi Faruk'un duygusal gel git yaşamasına neden olur. Dilara, bebeğini Adem'den gizlediği için kendisiyle mücadele ederken boşanma günü gelmiştir. Süreyya herkese destek olmak için mücadelededir ancak Faruk'un getirdiği bilginin ağırlığı her şeyi sıfırlar. Faruk ve Süreyya kendi aralarında duyarlı düşünerek durumu sindirmeye çalışırken, İpek kendi yöntemiyle soru işaretlerini ortadan kaldırmak ister. İpek'in hamlesi taşları yerinden oynatacaktır.
İSTANBULLU GELİN DİZİSİ OYUNCULARI

Özcan Deniz
Aslı Enver
İpek Bilgin
Salih Bademci
Fırat Tanış
Dilara Aksüyek
Tamer Levent
Güven Murat Akpınar
Berkay Hardal
Murat Aygen
Neslihan Yeldan
Nergis Çorakçı


İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!