comScore

İsmail Balaban kimdir? Kaç yaşında? Nereli? D Max canlı şifresiz İZLE

15 Temmuz 2018, Pazar 11:51
İsmail Balaban kimdir? Kaç yaşında? Nereli? D Max canlı şifresiz İZLE

Kırkpınar Yağlı Güreşleri heyecanı devam ediyor. Kırkpınar'da yoluna devam eden İsmail Balaban kimdir? İsmail Balaban kaç yaşında, nereli? Merak edilen soruların cevabı haberimizde...

FutbolArena - Bu yıl 657. kez düzenlenen Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 3. gün heyecanı yaşanacak. 15 Temmuz Pazar günü başpehlivan belli olacak. Başpehlivan adaylarından İsmail Balaban kimdir? Kaç yaşında? Bu haberimizde bulabilirsiniz.


İsmail Balaban kimdir? İsmail Balaban nereli? Kaç yaşında?


Antalya Elmalı'da doğan İsmail Balaban 1987 doğumlu. 31 yaşındaki yağlı güreşçi, kendisi gibi yağlı güreşçi olan Turan Balabanın ikizidir. 

2012 yılında gerçekleşen 651. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başaltında üçüncü olarak başpehlivanlık kategorisinde mücadele etme hakkını kazandı. 2013 yılındaki 652. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finale kalıp başpehlivan olmayı başardı.
2014 yılındaki 653. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finalde Fatih Atlı'ya yenilerek 2. oldu. 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde Orhan Okulu'yu yenerek 2. kez Başpehlivan oldu. 2013 yılında yapılan 652. Kırkpınar yağlı güreşlerinde ise Ali Gürbüz'e finalde yenildi. Fakat Ali Gürbüz'ün doping testi pozitif çıkınca ve altın kemer İsmail Balaban'a verildi.



KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda? D Max kanalı frekans bilgileri, D Max uydu platformlarında kaç numaralı kanallarda?


13 Temmuz Cuma Günü Saat: 18.30'da güreşlerin resmi açılışı ile başlayan canlı yayınlar bugün de devam edecek. Pazar günü başpehlivanlık müsabakaları ile yine D Max kanalından canlı yayınlanacak. Pazar günü gerçekleştirilecek 658. Kırkpınar Ağalık İhalesi de canlı yayınlanacak.

DMAX; Digiturk 49. Kanal, D-Smart 46'ncı Kanal, Filbox 31'inci Kanal, Kablo TV 47'nci Kanal, Tivibu 62'nci Kanal, TV+ 39'uncu Kanal, Vodafone TV 50'nci Kanal'da yer alıyor. DMAX kanalı, Türksat uydusunda da izlenebiliyor.
 

D Max kanalı nasıl izlenir? D Max kanal frekans bilgileri


Türksat uydusundan yayın yapan DMAX kanalını uydu alıcınıza yüklemeniz için gereken Türksat frekans bilgisi aşağıdadır.

DMAX Kanalı 12015 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise H - Yatay'dır. Kapsama değeri TR, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. DMAX kanalı olarak yayın yapmaktadır.

Kanal Adı    :    DMAX
Paket İsmi    :    NTV TÜRKİYE PAKET
Frekansı    :    12015
Polarisazyon Değeri    :    H - Yatay
Kapsama    :    TR
SR    :    27500
FEC    :    5/6
Tip    :    
Türksat uydusunda bulunan DMAX kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen frekansları girmeniz gerekmektedir.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!