comScore

Karabükspor Karabükspor

Igor Tudor, Beşiktaş'a meydan okudu

08 Eylül 2016, Perşembe 17:35
Igor Tudor, Beşiktaş'a meydan okudu

Karabükspor Teknik Direktörü Tudor, Beşiktaş karşısında sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş'a konuk olmaya hazırlanan Karabükspor cephesinde iddialı açıklamalar geliyor.

Karabükspor idmanından sonra basın mensuplarına konuşan Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, Beşiktaş'tan gol yemezlerse sürpriz yapacaklarını söyledi.
Tudor sözlerinin devamında "Amacımız ilk iki haftadaki güzel futbolu tekrar sahaya yansıtmak. Beşiktaş, ligin en iyi futbol oynayan takımı. Çok kaliteli oyuncuları ve müthiş bir statları var. Kusursuz bir futbol oynamamız gerekiyor. Yakaladığımız fırsatları kaçırmamız gerekiyor.Gol attığımız durumda, gol yemezsek ya da eşit sayıda gol yersek o zaman belki bir şansımız olabilir." diyerek, "Ama favori şu an için Beşiktaş. Çok iyi oynuyorlar. Bu sefer belki çok fazla gol fırsatı bulamayabiliriz, belki de çok fazla bulabiliriz. Önemli olan savunmada iyi organize olmamız. Gol yemediğimiz takdirde belki bir sürpriz yapabiliriz. Şansımız var, şansımız yok diyemeyiz. Elimizden gelenin en iyisini sahada yapacağız." ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!