comScore

Rennes - Monaco iddaa tahmini (Rennes Monaco canlı İZLE)

19 Eylül 2020, Cumartesi 11:30
Rennes - Monaco iddaa tahmini (Rennes Monaco canlı İZLE)

Rennes Monaco iddaa tahmini ve canlı izle bilgileri haberimizde.

FutbolArena - Fransa Ligue 1'de heyecan Cumartesi maçlarıyla devam edecek. FutbolArena İddaa Yazarı Aytaç Korkmaz, en güvendiği tercihi yorumladı. Rennes Monaco iddaa tahmini, Rennes Monaco canlı izle, Rennes Monaco iddaa, Rennes Monaco şifresiz izle gibi aramaların yanıtları burada.
 

Rennes - Monaco maçı iddaa tahmini


Nimes deplasmanında hücumda etkili Rennes savunmada zaman zaman aksamasına rağmen rahat bir galibiyet elde etti. Üç haftada 7 gol bulmayı başardılar. Kaleci Mendy'nin Chelsea ile devam eden görüşmelerine paralel olarak yeni kaleci arayışı sürüyor. Ayrıca Lyon'dan ayrılmak isteyen Adelaide için de görüşüyorlar. Lige iyi başlayan bir diğer ekipte Monaco. Üç maçta alınan 7 puan olumlu. Nantes maçında da genel olarak iyilerdi. İki pozisyonda direği geçemediler. Ayrıca Onyekuru oyuna girdikten sonra daha fazla boş alan buldular. Skor yanıltmasın daha farklı kazanabilirlerdi.

Hücumda oldukça rahat pozisyon buluyorlar şu ana kadar. Ofans hattı iyi işleyen iki takımın maçında zevkli bir 90 dakika bekliyorum. Aslında öncelikli tercihim karşılıklı golden yana ama oran düşük olduğu için 2,5 üstü deneme taraftarıyım.


Rennes - Monaco saat kaçta, hangi kanalda?


Rennes ile Monaco arasında oynanancak karşılaşma saat 22:00'de başlayacak. Rennes - Monaco karşılaşması beIN Sports 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
 

beIN Sports canlı şifresiz İZLE (beIN Sports canlı yayın)


beIN Sports şifresiz canlı izle seçeneğine ulaşmak isteyenler için tüm bilgileri derledik. beIN Sports canlı izleme seçeneğine ulaşmanız için öncelikle Digitürk abonesi olmanız gerekiyor. Ardından spor paketlerinden birini alarak beIN Sports canlı yayınına erişebilirsiniz. beIN Sports şifresiz izleme seçeneği şu anda bulunmamakta.
BEIN SPORTS CANLI İZLE

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!