comScore

Nimes - Rennes iddaa tahmini (Nimes Rennes saat kaçta, hangi kanalda?)

13 Eylül 2020, Pazar 10:12
Nimes - Rennes iddaa tahmini (Nimes Rennes saat kaçta, hangi kanalda?)

Nimes - Rennes maçı iddaa tahmini ve maç bilgileri haberimizde.

FutbolArena - Fransa Ligi'nde Nimes ile Rennes karşı karşıya gelecek. FutbolArena İddaa yazarlarından Aytaç Korkmaz, Nimes - Rennes maçı iddaa tahminini hazırladı.


Nimes - Rennes maçı iddaa tahmini


İlk maçta Brest'i farklı geçen Nimes, Nantes deplasmanında rakibi eksik kaldıktan sonra kontrolü ele geçirse de 2-0'dan dönemedi. İlk yarıda da çok fazla bireysel hata yaptılar. Rennes ise Lille beraberliğinin ardından Montpellier'i 2-1 ile geçti. Skor çok daha farklı olabilirdi ama çok gol kaçırdılar. Chelsea ile anlaşan kaleci Mendy ve forvet Niang kadroda olmayan isimler. Nimes sahasında daha agresif oynayan bir takım. Rennes karşısında da oyunu kontrol etmeye çalışabilirler. Bunun yanında ligin etkili takımlarından Rennes'e verilen 2,05 oran fazlaca cazip. Yüksek güven veremesem de konuk ekibin galibiyeti riski karşılayacaktır. Hatta sürpriz kuponlar için ilk yarı 0, ikinci yarı 2 tercihi denebilir.


Nimes - Rennes maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Fransa Ligi'nde oynanacak Nimes - Rennes maçını izlemek isteyen futbolseverler için saat ve kanal bilgilerini hazırladık. Nimes - Rennes maçı 13 Eylül Pazar günü saat 16:00'da başlayacak ve beIN Sports 4 kanalından naklen yayınlanacak.
 

beIN Sports canlı şifresiz İZLE (beIN Sports canlı yayın)


beIN Sports şifresiz canlı izle seçeneğine ulaşmak isteyenler için tüm bilgileri derledik. beIN Sports canlı izleme seçeneğine ulaşmanız için öncelikle Digitürk abonesi olmanız gerekiyor. Ardından spor paketlerinden birini alarak beIN Sports canlı yayınına erişebilirsiniz. beIN Sports şifresiz izleme seçeneği şu anda bulunmamakta.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!