comScore

Nesine.com İddaa kuponu ve tahminleri (2 Kasım 2017 Perşembe)

02 Kasım 2017, Perşembe 12:00
Nesine.com İddaa kuponu ve tahminleri (2 Kasım 2017 Perşembe)

İddaa kuponları ve yorumları FutbolArena'da! Nesine.com yazarları günün İddaa maçlarını yorumladı ve kuponları hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün kuponu ve yorumları! Bügünün heyecanının yaşanacağı iddaa bülteni bugün oynanan karşılaşmaların listesini sizler için derledik. Nesine.com editörleri tahmin ve yorumlarını sizler için paylaştı.


Senih Yurga'nın İddaa kuponu ve yorumları


467 BAŞAKEŞEHİR-HOFFENHEİM 2.5 ÜST 1.30


Abdullah Avcı her ne kadar Avrupa Ligi'ne önem veriyoruz dese de, Almanya'da oynanan maça götürdüğü kadro tartışma konusu olmuştu. Bu akşamda nasıl bir kadro sahaya çıkacak soru işareti. Almanya'da oynanan ilk maçı Hoffenheim 3-1 kazanırken skor çok daha farklı olabilirdi. Konuk ekibin çok etkili isimleri var. Başakşehir de evinde kazanmak istiyor. Yine gollü bir maç izleriz.


Berkuk Ünyay'ın iddaa kuponu ve yorumları


471 MACCABİ TEL AVİV-ASTANA MS1 1.85

Astana haftasonu lig ikincisine kaybetti ve bu hafta son maçına çıkacaklar. Kazanırsa şampiyon olacak. Haliyle Maccabi deplasmanına çok büyük önem vereceklerini ve yüksek konsantrasyonla çıkacaklarını sanmıyorum. Akılları hafta sonunda olacak. Maccabi motivasyonunu kaybeden rakibi önünde avantajlı gözüküyor.


Fuat Türk'ün İddaa kuponu ve yorumları


470 LYON-EVERTON 2.5 ÜST 1.50

Everton'un grupta iddiasını sürdürmesi adına belkide son şans. Funes Mori, Coleman, Bolasie ve Ross Barkley'in sakatlıkları var. Geçen sene bu kupada Yarı Finalde elenen Lyon grupta maç kaybetmedi. Everton kötü bir sezon başlangıcı yapmış olsada kadro kalitesiyle rakibini zorlayacak bir ekip. Kolay bir maç olmaz. Taraf bahsi yerine 2.5 ve 3.5 gol üstü seçimlerini öneririm.


Berkuk Ünyay'ın iddaa tahminleri ve kuponları


464 AEK-MİLAN VAR1.55

Milan için işler iyi gitmiyor. Berlusconi kulübün hala çok ciddi bir maddi problem çektiğini söyledi. Hakan Çalhanoğlu dışında bu sezon çok üst düzey transfer de yapamadılar. Grupta liderler ama yine de oynadıkları maçlarda rakiplerine çok fazla pozisyon veriyorlar. AEK'nın kendi evinde skor bulma ihtimali yüksek. Gol Var iyi bir tercih olabilir.


Nesine.com İddaa kuponu (2 Kasım 2017)


Nesine.com üyelerinin en çok tercih ettiği, bahislerde ön plana çıkan maçlardan hazırlanmış iddaa kuponudur.

487 LAZİO-NİCE MS1 1.40
475 YOUNG BOYS-DİNAMO KİEV 2.5 ÜST 1.50
470 LYON-EVERTON MS1 1.35
484 S.BÜKREŞ-HAPOEL MS1 1.65
ORAN:4.66

FutbolArena'da İddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!