comScore

Lille - Metz maçı iddaa tahmini

13 Eylül 2020, Pazar 00:56
Lille - Metz maçı iddaa tahmini

Fransa Ligi'nde oynanacak Lille - Metz maçı iddaa tahmini haberimizde.

FutbolArena - Fransa Ligue 1'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Lille, Fransa Ligue 1'de günün maçında Metz'i konuk edecek. FutbolArena İddaa Yazarı Aytaç Korkmaz, günün maçlarından en güvendiği tercihi yorumladı.
 


Lille - Metz maçı iddaa maç sonucu (Aytaç Korkmaz)


Rennes karşısında beraberlikle yetinen Lille, Reims deplasmanında iyi bir oyunla üç puana uzandı. Gol yollarında yaşadıkları üretkenlik problemini aşabilirlerse yine sezonun flaş takımlarından olabilirler. Metz karşısında Reinildo  Xeka ve Sanches forma giyemeyecek. İlk maçında Monaco ile karşılaşan Metz, rakibin tüm 2. devreyi 10 kişi oynamasına rağmen maçı kaybetti. 11-10 oynadıkları dönemde baskı kursalarda Monaco kalecisi Lecomte'yi geçemediler. Lille karşısında savunma ağırlıklı bir taktikle sahada olacaklardır. Lille'nin oyun temposunda sorunlar var. Ancak sahasında Metz'i geçmelerini bekliyorum.

 

Lille - Metz maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Fransa Ligi'nde oynanacak Lille - Metz maçını izlemek isteyen futbolseverler için saat ve kanal bilgilerini hazırladık. Lille - Metz maçı 13 Eylül Pazar günü saat 14:00'da başlayacak ve beIN Sports 3 kanalından naklen yayınlanacak.
 

beIN Sports canlı şifresiz İZLE (beIN Sports canlı yayın)


beIN Sports şifresiz canlı izle seçeneğine ulaşmak isteyenler için tüm bilgileri derledik. beIN Sports canlı izleme seçeneğine ulaşmanız için öncelikle Digitürk abonesi olmanız gerekiyor. Ardından spor paketlerinden birini alarak beIN Sports canlı yayınına erişebilirsiniz. beIN Sports şifresiz izleme seçeneği şu anda bulunmamakta.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!