comScore

İtalya Ligi iddaa tahminleri (13-16 Aralık 2019)

13 Aralık 2019, Cuma 11:16
İtalya Ligi iddaa tahminleri (13-16 Aralık 2019)

İtalya Ligi'nde hafta sonunda oynanacak maçlar arasında öne çıkan iddaa tahminlerini hazırladık.

FutbolArena - İtalya Serie A'da ilk yarının yavaş yavaş sonuna geliyor. FutbolArena iddaa yazarı Erdi Olcay, haftanın maçlarından en güvendiği seçimleri belirledi. İddaa tahminleri aramalarının yanıtları haberimizde.
 

Bologna - Atalanta iddaa tahmini


Önce Brescia, ardından Verona'yı mağlup eden Atalanta, üst gruptan kopmadı. Verona karşısında basit savunma hatalarıyla goller yeseler de son dakikada galibiyete ulaştılar. Bologna'nın da defansif zaafları sürüyor. Son 9 lig maçları hem üst, hem de KG VAR oldu. Bu mücadelede de bol gol bekliyorum.
 

Milan - Sassuolo iddaa tahmini


Hem Parma, hem de Bologna deplasmanlarında kazanan Milan, üzerindeki ölü toprağını attı. Her iki maçta da ofansif açıdan iyi görüntü verdiler. Sassuolo'nun da hücum hattında üretken olduğunu söyleyebiliriz fakat kalelerini gole kapatmakta zorlanıyorlar. Son 6 lig maçları hem üst, hem de KG VAR şeklinde sonuçlandı. Yine 2,5 gol barajının aşılacağını tahmin ediyorum.
 

Roma - SPAL maçı iddaa tahmini


Geçen hafta Inter deplasmanına 1 puan için giden Roma, istediğini alsa da oyun olarak tatmin etmedi. 8 maçtır kazanamayan ve bu karşılaşmaların 5'inde gol dahi atamayan SPAL, ligin dibinden kurtulamadı. Dışarıdaki 7 karşılaşmada 1 puan alıp 1 gol atabilen SPAL'ın işi zor görünüyor. Roma'nın formsuz rakibi karşısında kalesini gole kapatacağını düşünüyorum.
 

Cagliari - Lazio maçı iddaa tahmini


Ligin en formda iki takımı karşı karşıya gelecek. Cagliari 13 maçtır kaybetmezken Lazio 7 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Aldıkları sonuçlar kadar oynadıkları futbolla da hem güven, hem de keyif veriyorlar. Bu mücadelenin de yüksek tempolu geçmesini bekliyorum. En az 3 gol izleriz.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!