comScore

İddaa Tahminleri (Banko maçlar 6 Aralık 2019)

06 Aralık 2019, Cuma 12:52
İddaa Tahminleri (Banko maçlar 6 Aralık 2019)

İddaa tahminleri ve banko maçlar şeklinde yapılan aramaların yanıtlarını hazırladık.

İddaa tahminleri, banko maçlar, iddaa kuponu gibi aramalar yapan iddaaseverler için haberimizi hazırladık. Günün iddaa tahminleri, FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlandı. 

GÜNÜN İDDAA TAHMİNLERİ - 6 ARALIK 2019
Fenerbahçe - Gençlerbirliği / 1 / 1.35
Frankfurt - Hertha Berlin / 1 / 1.65
Inter - Roma / 1 / 1.65

Toplam: 3.68
 

Fenerbahçe Gençlerbirliği İddaa tahmini


Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe deplasmanından 2-2 beraberlikle dönen Fenerbahçe, Hamza Hamzaoğlu yönetiminde toparlanan Gençlerbirliği'ni konuk edecek. sarı lacivertliler bu sezon iç sahada oynadığı 6 maçın 4'ünü kazandı. Taraftar desteğiyle ofansif oynayan bir Fenerbahçe var. Gençlerbirliği 4 maçtır kaybetmiyor ancak savunmada verdikleri açıklar dikkat çekiyor. Son 4 maçta 6 gol yediler. Fenerbahçe etkili iç saha oyunuyla kazanacaktır. 
 

Frankfurt - Hertha Berlin maç tahmini


Frankfurt son 5 resmi maçında 1 kez kazandı. Tek galibiyet UEFA Avrupa Ligi'nde Arsenal deplasmanındaydı. Hertha Berlin ise 7 maçtır kazanamıyor ve son 4 maçını kaybetti. Klinsmann yönetiminde geçen hafta Dortmund'a yenildiler. İç sahada iyi oynayan ve etkili hücum hattına sahip Frankfurt'un kazanmasını bekliyoruz.
 

Inter Roma maç tahmini


İtalya'da geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna oturan Conte'nin Inter'i, formda Roma'yı ağırlayacak. Şampiyon olmak isteyen ve Juventus'un 8 yıllık hegemonyasını yıkmak mücadele eden Inter'in iç saha avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmasını bekliyoruz.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!