comScore

İddaa tahminleri (Banko maçlar 30 Ekim 2019)

30 Ekim 2019, Çarşamba 00:16
İddaa tahminleri (Banko maçlar 30 Ekim 2019)

İddaa tahminleri aramalarında 30 Ekim 2019 Çarşamba gününün banko maçlarını hazırladık.

İddaa tahminleri aramalarında iddaaseverlerin kuponlarını oluşturmalarına yardımcı olacak banko maçları hazırladık. İddaa tahmini, banko maç, banko maç tahminleri gibi aramaların yanıtlarını arayanlar için uzman kadromuzun hazırlamış olduğu günün iddaa tahminlerine göz atabilirsiniz. Hazır Kuponlar ve maçlara dair tahmin yapmanıza ışık tutacak bilgiler FutbolArena'da.

GÜNÜN İDDAA TAHMİNLERİ
Napoli - Atalanta / MS 1 / 1.80
Liverpool - Arsenal / MS 1 / 2.05

Toplam Oran: 3.69
 

Napoli - Atalanta iddaa tahmini


Napoli ile Atalanta, İtalya Serie A maçında karşı karşıya gelecek. 4. sırada yer alan Napoli, ligde 3. sıranın sahibi olan Atalanta'yı konuk edecek. Napoli bu sezon evinde oynadığı 4 maçın 3'ünü kazandı. Atalanta deplasmanda 5 maçtan 4 galibiyet elde etti. Napoli, Atalanta ile oynadığı son 10 maçın 5'ini kazandı. Napoli son 6 resmi maçını kaybetmedi ve 3 galibiyete imza attı. Atalanta son 5 maçından 2 galibiyet aldı. Napoli seyirci avantajıyla Atalanta karşısında favori gösteriliyor.
 

Liverpool - Arsenal iddaa maç sonucu 


Liverpool ile Arsenal, İngiltere Lig Kupası maçında kozlarını paylaşacak. Liverpool, Arsenal ile oynadığı son 9 maçın hiçbirini kaybetmedi. Liverpool, Arsenal'ı konuk ettiği son 2 maçta ilk yarıyı önde kapattı. İki takımın karşılaştığı son 8 maçın 7'si 2,5 ÜST bitti. Bu maçların 7'si 4-6 gol aralaığında tamamladı. Liverpool son 8 maçının 7'sinden galibiyetle ayrıldı. Liverpool son 5 maçının tamamında ilk yarıları önde bitirdi. Liverpool'un Arsenal karşısında soyunma odasına önde gitmesini bekliyoruz.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!