comScore

İddaa tahminleri (Banko maçlar 15 Ekim 2019)

15 Ekim 2019, Salı 00:53
İddaa tahminleri (Banko maçlar 15 Ekim 2019)

İddaa tahminleri aramalarında 15 Ekim 2019 Salı gününün banko maçlarını hazırladık.

İddaa tahminleri aramalarında iddaaseverlerin kuponlarını oluşturmalarına yardımcı olacak banko maçları hazırladık. İddaa tahmini, banko maç, banko maç tahminleri gibi aramaların yanıtlarını arayanlar için uzman kadromuzun hazırlamış olduğu günün iddaa tahminlerine göz atabilirsiniz. Hazır Kuponlar ve maçlara dair tahmin yapmanıza ışık tutacak bilgiler FutbolArena'da.

GÜNÜN İDDAA TAHMİNLERİ
Romanya - Norveç / MS 1 / 2.35
İsviçre - İrlanda / MS 1 / 1.45

Toplam Oran: 3.41
 

Romanya - Norveç iddaa tahmini


Romanya ile Norveç, Avrupa Şampiyonası Elemeleri grup maçında karşılaşacak. Romanya 13 puanla grupta 3. sırada yer alırken, Norveç 10 puanla 4. sırada bulunuyor. 2. sıranın sahibi 14 puanlı İsveç'i takip eden iki takım zorlu bir randevuya çıkacak. Romanya, Norveç ile deplasmanda karşılaştığı ilk maçta 2-2 berabere kaldı. Romanya son 4 maçında yalnızca İspanya'ya kaybederken, diğer 3 maçını gol yemeden kazandı. Norveç son 2 maçta İspanya ve İsveç ile berabere kaldı. Bu karşılaşmalar KG VAR bitti. Ev sahibi avantajı bulunan Romanya'yı Norveç maçında bir adım önde görüyoruz.
 

İsviçre - İrlanda iddaa maç sonucu 


İsviçre ile İrlanda, Avrupa Şampiyonası Elemeleri grup maçında karşılaşacak. İrlanda Cumhuriyeti 12 puanla 2. sırada bulunuyor. İsviçre ise 8 puanla ve maç eksiğiyle 3. sırada yer alıyor. isviçre ile İrlanda Cumhuriyeti arasında oynanan son 4 maçın 3'ü berabere bitti. İrlanda Cumhuriyeti deplasmanda oynadığı son 7 maçın yalnızca 2'sini kazanabildi. Son 6 maçında sadece Cebelitarık'ı mağlup edebilen İsviçre, İrlanda Cumhuriyeti ile ya tamam, ya devam niteliğinde bir mücadele verecek. Seyirci avantajı bulunan İsviçre'nin bu maçtan galibiyetle ayrılmasını bekliyoruz.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!