comScore

İddaa kuponu, banko tahminler, uzman yorumları (29 Ağustos 2020)

29 Ağustos 2020, Cumartesi 00:36
İddaa kuponu, banko tahminler, uzman yorumları (29 Ağustos 2020)

İddaa kuponu, iddaa tahminleri, kazandıran iddaa yorumları gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Günün iddaa kuponunu İngiltere Community Shield, Belçika Ligi ve Polonya Ligi maçlarından oluşturduk. İddaa kuponu, banko iddaa tahminleri, banko iddaa yorumları, günün iddaa tahminleri gibi aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. FutbolArena İddaa yazarları günün iddaa programından seçtiği maçları derledi.

HAZIR İDDAA KUPONU - 29 AĞUSTOS 2020
Arsenal - Liverpool / 2.5 ÜST / 1.40
Legia Varşova - J. Bialystok / MS 1 / 1.40
Mouscron - Zulte Waregem / 2.5 ÜST / 1.55

Toplam Oran: 3.04
 

Arsenal - Liverpool iddaa tahmini


İngiltere Community Shield finalinde Arsenal ile Liverpool kozlarını paylaşacak. Arsenal ile Liverpool arasındaki son 10 maçın 8'i KG VAR bitti. Liverpool, Arsenal ile oynadığı son 11 maçın 10'unu kaybetmedi. Arsenal son 5 maçtan 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Liverpool'un son 5 resmi maçının 4'ünde ilk yarılar 1,5 ÜST bitti. Arsenal - Liverpool maçında 2.5 ÜST tercihini öneriyoruz.
 

Legia Varşova - J. Bialystok iddaa tahmini


Polonya Ligi'nde haftanın maçında Legia Varşova ile J. Bialystok karşılaşacak. Legia Varşova pandemi arasından sonra çıktığı 7 iç saha maçının 6'sını kaybetmedi ve 4 galibiyet elde etti. J. Bialystok deplasmandaki son 3 resmi maçının tamamını kaybetti ve rakiplerinden 9 gol yedi. J. Bialystok bu süreçte sadece 1 gol atabildi. Legia Varşova - J. Bialystok maçında ev sahibi galibiyetini öneriyoruz.
 

Mouscron - Zulte Waregem iddaa tahmini


Belçika Ligi'nde Mouscron ile Zulte Waregem karşı karşıya gelecek. Mouscron ile Zulte arasında oynanan son 4 maç 2,5 ÜST bitti. Zulte'nin son 5 lig maçında 2,5 gol barajı aşıldı. Mouscron son 7 lig maçının 6'sında kalesini gole kapatamadı. Zulte'nin yeni sezondaki 3 resmi maçında toplam 12 gol atıldı. Mouscron - Zulte Waregem maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.

İDAAA HABERLERİ İÇİN TIKLA

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!