comScore

İddaa kuponu, banko tahminler, uzman yorumları (20 Ekim 2020)

19 Ekim 2020, Pazartesi 23:49
İddaa kuponu, banko tahminler, uzman yorumları (20 Ekim 2020)

İddaa yorumları, iddaa tahminleri ve banko kupon gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Günün iddaa kuponunu UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarından oluşturduk. İddaa kuponu, banko iddaa tahminleri, kazandıran iddaa yorumları gibi aramaların yanıtları burada. FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan günün iddaa kuponu haberimizde.

HAZIR İDDAA KUPONU - 20 EKİM 2020
Zenit - Club Brugge / MS 1 / 1.60
Chelsea - Sevilla / KG VAR / 1.52
PSG - Manchester United / KG VAR / 1.45

Toplam Oran: 3.53

 

Zenit - Club Brugge iddaa tahmini



UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Zenit ile Club Brugge kozlarını paylaşacak. Zenit iç sahadaki son 9 maçın tamamını kazandı. Zenit bu galibiyetlerde rakiplerine en az 2 gol atmayı başardı. Club Brugge'de Zenit maçı öncesi 3 as futbolcu koronavirüse yakalandı. Öte yandan Zenit bugüne kadar Belçika takımlarıyla karşılaştığı 7 maçın tamamını kazandı. Zenit - Club Brugge maçında ev sahibi galibiyeti seçeneğini öneriyoruz.
 


Chelsea - Sevilla iddaa tahmini



UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Chelsea ile Sevilla karşılaşacak. Chelsea son 5 resmi maçta rakiplerine tam 17 gol attı. Sevilla'nın son 7 maçının 5'inde karşılıklı goller oldu. Chelsea son 4 resmi maçta kalesinde 7 gol gördü. Sevilla son 11 resmi maçın 10'unda en az 1 gol attı. Chelsea - Sevilla maçında KG VAR seçeneğini öneriyoruz.

 

PSG - Manchester United iddaa tahmini



UEFA Şampiyonlar Ligi maçında PSG ile Manchester United karşılaşacak. PSG ligdeki son 5 maçını kazandı ve sadece 1 gol yedi. PSG son 4 lig maçında rakiplerine en az 2 gol attı. Manchester United son 5 resmi maçından 4 galibiyet aldı. Manchester United'ın son 6 maçının tamamı 2,5 ÜST bitti. PSG - Manchester United maçında KG VAR seçeneğini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!