comScore

İddaa kuponu, banko tahminler, uzman yorumları (14 Ekim 2020)

13 Ekim 2020, Salı 23:53
İddaa kuponu, banko tahminler, uzman yorumları (14 Ekim 2020)

İddaa yorumları, iddaa tahminleri ve banko kupon gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Türkiye - Sırbistan maçı iddaa tahmini haberimizde. Günün iddaa kuponunu UEFA Uluslar Ligi maçlarından oluşturduk. İddaa kuponu, banko iddaa tahminleri, kazandıran iddaa yorumları gibi aramaların yanıtları burada. FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan günün iddaa kuponu haberimizde.

HAZIR İDDAA KUPONU - 14 EKİM 2020
Türkiye - Sırbistan / 2.5 ALT / 1.55
İtalya - Hollanda / MS 1 / 1.75
İngiltere - Danimarka / MS 1 / 1.50

Toplam Oran: 4.07

 

Türkiye - Sırbistan iddaa tahmini



UEFA Uluslar Ligi maçında Türkiye ile Sırbistan kozlarını paylaşacak. Türkiye son 7 maçtan 1 galibiyet çıkardı ve 5 kez berabere kaldı. Sırbistan son 5 maçtan 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet çıkartabildi. Türkiye'nin iç sahadaki son 6 maçı 2.5 gol altı skorlarla bitti. Sırbistan'ın deplasmandaki son 7 maçının 6'sında gol yedi. Türkiye - Sırbistan maçında 2.5 ALT seçeneğini öneriyoruz.
 


İtalya - Hollanda iddaa tahmini



UEFA Uluslar Ligi maçında İtalya ile Hollanda karşılaşacak. İtalya son 18 maçını kaybetmedi ve 14 galibiyet elde etti. İtalya iç sahadaki son 7 maçın 6'sında rakiplerine en az 2 gol attı. Hollanda son 3 maçından 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Hollanda deplasmandaki son 11 maçından 3 galibiyet çıkarttı. İtalya - Hollanda maçında ev sahibi galibiyeti seçeneğini öneriyoruz.

 

İngiltere - Danimarka iddaa tahmini



UEFA Uluslar Ligi maçında İngiltere ile Danimarka karşılaşacak. İngiltere son 7 maçtan 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. İngiltere son 7 maçın 6'sında gol yemedi. Danimarka son 5 milli maçtan 2 galibiyet çıkartabildi. İngiltere'nin kadro kalitesiyle bu maçtan galip ayrılmasını bekliyoruz. İngiltere - Danimarka maçında ev sahibi galibiyeti seçeneğini öneriyoruz.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!