comScore

İddaa kuponu, banko iddaa tahminleri (15 Ağustos 2020 Cumartesi)

15 Ağustos 2020, Cumartesi 11:05
İddaa kuponu, banko iddaa tahminleri (15 Ağustos 2020 Cumartesi)

İddaa kuponu, günün iddaa tahminleri ve banko kupon arayanlar için haberimizi hazırladık.

İddaa kuponu, günün iddaa tahminleri, bako hazır kuponlar gibi aramalar yapan iddaaseverler için günün iddaa kuponunu hazırladık. FutbolArena iddaa yazarları tarafından hazırlanan günün iddaa kuponuyla ilgili yorumları da haberimizde bulabilirsiniz.

HAZIR İDDAA KUPONU - 15 AĞUSTOS 2020
Orebro - Djurgarden KG VAR 1.55
CSKA Moskova - Tambov MS 1 1.35
Dalkurd - Halmstads KG VAR 1.67

Toplam Oran: 3,49
 

Orebro - Djurgarden iddaa tahmini


Orebro ligde orta sıra takılarından biri. Djurgarden ise zirveyi yakından takip ediyor. Ev sahibi ekip son 6 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Djurgarden ise son 5 maçın 4'ünü kazandı. Orebro ligde kötü gidişi durdurma adına istekli olacaktır. İç sahada skor üretme konusunda da sıkıntıları yok. KG VAR tercihi cazip.
 

CSKA Moskova - Tambov iddaa maç sonucu


Rusya'da ligin favorilerinden olan CSKA, ilk hafta maçında deplasmanda Khimki'yi mağlup etti. Tambov ise sahasında Rostov'a yenildi. CSKA, zayıf rakibi karşısında sonuca gidecektir.
 

Dalkurd - Halmstads iddaa tahmini


Halmstad ligde şampiyonluk mücadelesi veriyor. Son 6 maçta sadece 1 kez kaybettiler. Ev sahibi Dalkurd ise orta sıra takımlarından. Halmstad maçın favorisi olsa da savunmada zaman zaman sıkıntı çekebiliyorlar. Dalkurd'un da hücum gücü dikkat çekiyor. KG VAR tercihi öne çıkıyor.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!