comScore

Hazır İddaa Kuponları (Banko maçlar 19 Aralık 2019)

19 Aralık 2019, Perşembe 00:49
Hazır İddaa Kuponları (Banko maçlar 19 Aralık 2019)

Hazır iddaa kuponları ve 19 Aralık 2019 Perşembe günü banko maçlar arayanlar için günün kuponunu hazırladık.

Hazır iddaa kuponları, iddaa tahminleri, günün kuponu gibi aramaları yapan iddaaseverler için 19 Aralık 2019 Perşembe günü gününün kuponunu hazırladık. Avrupa liglerinde birbirinden heyecanlı maçlar oynanacak. FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan kupona göz atabilirsiniz. 

GÜNÜN HAZIR KUPONU
Lech Poznan - Arka Gdynia / MS 1 / 1.35
Cambuur - Feyenoord / MS 2 / 1.55
Anderlecht - Club Brugge / KG VAR / 1.55

Toplam Oran: 3.24

Lech Poznan - Arka Gdynia iddaa maç tahmini


Polonya Ligi'nde Lech Poznan ile Arka Gdynia karşılaşacak. Arka Gdynia'nın Lech Poznan ile oynadığı son 4 maçta sadece 2 gol atıldı. İki takım arasındaki son 10 maçın 8'i 0-1 gol aralığında bitti. Arka Gdynia son 2 maçından galibiyetle ayrıldı. Lech Poznan son 5 maçının 4'ünü kazandı. Seyirci avantajı bulunan Lech Poznan bu maça bir adım önde çıkıyor. Lech Poznan - Arka Gdynia maçının ev sahibi galibiyetiyle bitmesini bekliyoruz.
 

Cambuur - Feyenoord iddaa tahmini


Hollanda Kupası'nda haftanın maçında Cambuur ile Feyenoord karşı karşıya gelecek. Feyenoord bugüne kadar Cambuur ile oynadığı son 10 maçın tamamını kazandı. Hollanda 2. Lig'in lideri Cambuur, son 6 maçından 5 galibiyet çıkardı. Feyenoord son 9 maçından yalnızca 1 mağlubiyet aldı ve 4 galibiyet elde etti. Feyenoord kadro avantajıyla sahaya bir adım önde çıkacak. Cambuur - Feyenoord maçında deplasman ekibinin galibiyeti tercihini öneriyoruz.


Anderlecht - Club Brugge maç tahmini


Belçika Kupası'nda haftanın maçında Anderlecht ile Club Brugge karşı karşıya gelecek. Club Brugge ile Anderlech'in karşılaştığı son 6 maçın 5'inde karşılıklı goller atıldı. Anderlecht'in son 4 maçının 3'ü KG VAR bitti. Club Brugge'ün son 8 maçının 5'inde karşılıklı goller oldu. Anderlecht - Club Brugge maçının karşılıklı goller ile bitmesini bekliyoruz.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!