comScore

Hazır İddaa Kuponları (Banko maçlar 10 Ocak 2020 Cuma)

10 Ocak 2020, Cuma 00:03
Hazır İddaa Kuponları (Banko maçlar 10 Ocak 2020 Cuma)

Hazır iddaa kuponu ve 10 Ocak 2020 Cuma günü banko maçlar şeklinde yapılan aramaların yanıtları burada.

Hazır iddaa kuponları, banko maçlar, iddaa tahminleri ve banko iddaa maçları gibi aramalar yapan bahis tutkunları için heyecan devam ediyor. Portekiz, Fransa ve Suudi Arabistan lig maçlarına dair tahminlerimizi hazırladık. 10 Ocak 2020 Cuma günü iddaa kuponu şu şekilde:

HAZIR İDDAA KUPONU
AL Nassr - AL Ittihad / MS 1 / 1.35
Benfica - Aves / 2.5 ÜST / 1.30
Rennes - Marsilya / İY 0 / 1.75

Toplam Oran: 3.07
 

AL Nassr - AL Ittihad iddaa maç tahmini


AL Nassr ile AL Ittihad , Suudi Arabistan lig maçında karşı karşıya gelecek. Lig lideri Al-Nassr son 6 resmi maçından 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Al-Ittihad ise son 4 resmi maçını kazanamazken, 3 kez sahadan mağlup ayrıldı. Al-Ittihad'ın son 8 maçının tamamında karşılıklı goller oldu. Al Nassr'ın son 6 maçının 5'i KG VAR bitti. AL Nassr - AL Ittihad maçında ev sahibi galibiyeti tercihini öneriyoruz.
 

Benfica - Aves iddaa tahmini


Benfica ile Aves, Portekiz Ligi maçında karşıya gelecek. Lider Benfica, lig sonuncusu Aves'i konuk edecek. Benfica bu sezon 15 lig maçından 14 galibiyet alırken, rakiplerine 38 gol atma başarısı gösterdi. Benfica kalesinde sadece 5 gol gördü. Benfica'nın evindeki son 4 maçının hepsi 2,5 gol üstü bitti. Benfica - Aves maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.
 

Rennes - Marsilya maç tahmini


Fransa Ligue 1 maçında Rennes ile Marsilya karşılaşacak. Rennes'in son 2 resmi maçında sadece 1 gol atıldı. Rennes ile rakipleri bu karşılaşmada ilk yarıyı eşitlikle tamamladı. Marsilya aynı şekilde son 2 maçında ilk yarıları berabere bitirdi. Marsilya son 9 maçını kaybetmezken, 7 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Rennes son 8 maçında 1 kez yenildi ve 6 galibiyete imza attı. Rennes - Marsilya maçında ilk yarı berabere biter tercihini bekliyoruz. 

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!