comScore

Hazır İddaa Kuponları (Banko maçlar 1 Şubat 2020 Cumartesi)

01 Şubat 2020, Cumartesi 00:24
Hazır İddaa Kuponları (Banko maçlar 1 Şubat 2020 Cumartesi)

Hazır iddaa kuponu ve 1 Şubat 2020 Cumartesi günü banko maçlar şeklinde yapılan aramaların yanıtları burada.

Hazır iddaa kuponları, banko maçlar, iddaa tahminleri ve banko iddaa maçları gibi aramalar yapan bahis tutkunları için heyecan devam ediyor. İngiltere Premier Lig, Almanya Bundesliga ve İspanya La Liga'da bugün sahne alacak birbirinden zorlu maçlara dair tahminlerimizi hazırladık. 1 Şubat 2020 Cumartesi günü iddaa kuponu şu şekilde:

HAZIR İDDAA KUPONU
Liverpool - Southampton / İY 1 / 1.52
Hoffenheim - Bayer Leverkusen / 2.5 ÜST / 1.38
Valencia - Celta Vigo / MS 1 / 1.60

Toplam Oran: 3.36
 

Liverpool - Southampton iddaa maç tahmini


Liverpool ile Southampton, İngiltere Premier Lig maçında karşı karşıya gelecek. Liverpool, Southampton ile oynadığı son 5 maçın tamamını kazandı. Liverpool bu maçların 4'ünde ilk yarıları önde bitirdi. Southampton son 3 resmi maçından 1 galibiyet çıkardı. Liverpool son 5 resmi maçının hepsinde ilk yarıları önde tamamladı. Liverpool - Southampton maçında Liverpool ilk yarıyı önde tamamlar tercihini öneriyoruz.
 

Hoffenheim - Bayer Leverkusen iddaa tahmini


Hoffenheim ile Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga maçında karşıya gelecek. Hoffenheim'ın Bayer Leverkusen ile karşılaştığı son 5 maçın 4'ü 2,5 ÜST bitti. Hoffenheim'ın son 5 maçının hepsinden 2,5 gol üstü skorlar elde edildi. Bayer Leverkusen son 2 lig maçından galibiyetle ayrıldı ve bu müsabakalar 2,5 ÜST tamamlandı. Hoffenheim - Bayer Leverkusen maçında 2,5 ÜST tercihini öneriyoruz.
 

Valencia - Celta Vigo iddaa maç tahmini


İspanya La Liga maçında Valencia ile Celta Vigo karşılaşacak. Ligde 7. sırada yer alan Valencia, 18. sırada bulunan Celta Vigo'yu konuk ediyor. Valencia bu sezon evinde oynadığı 11 lig maçından 6 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. Valencia son lig maçında Barcelona'yı 2-0 mağlup etti. Celta Vigo son 6 resmi maçından sadece 1 galibiyet çıkardı. Valencia'nın seyirci avantajıyla bu maçtan galip ayrılmasını bekliyoruz. Valencia - Celta Vigo maçında ev sahibi galibiyeti tercihini öneriyoruz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!