comScore

Hazır İddaa Kuponları (Banko kupon 6 Mart 2020 Cuma)

06 Mart 2020, Cuma 10:48
Hazır İddaa Kuponları (Banko kupon 6 Mart 2020 Cuma)

Hazır iddaa kuponları ve banko maç aramalarının yanıtları haberimizde.

Hazır iddaa kuponları, banko maç tahmini, hazır kuponlar gibi aramalar yapan iddaaseverler için günün iddaa kuponunu hazırladık. İddaa tahminleri aramalarının yanıtları burada.

GÜNÜN İDDAA KUPONU - 6 MART 2020
Adanaspor - Balıkesirspor / 1 / 1.95
Beşiktaş - Ankaragücü / 2,5 ÜST / 1.32
Marsilya - Amiens / 1 / 1.48

Toplam Oran: 3,81
 

Adanaspor - Balıkesirspor iddaa tahmini


Adanaspor'da hafta arasında teknik direktörlüğe Coşkun Demirbakan getirildi. Devre arasında yaptığı transferlerle dikkat çeken ancak istediği sonuçları alamayan ve 18 puanla küme düşme hattında yer alan Adanaspor için belki de son şans bu karşılaşma olacak. Balıkesirspor geçtiğimiz hafta kazandı ve son 5 maçta 1 kez kaybettiler. Fakat bu karşılaşmada yeni teknik direktörün de etkisiyle son şansını kullanacak olan ev sahibinin galibiyetini bekliyoruz.
 

Beşiktaş - Ankaragücü iddaa sonucu


Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde daha tempolu bir futbol sergiliyor. Geçtiğimiz hafta Alanya deplasmanında geriye düşmelerine rağmen kazandılar. Ankaragücü ise Sivasspor'a sahasında farklı kaybetti. Bol pozisyonlu ve gollü bir maç bekliyoruz. 2,5 ÜST cazip.
 

Marsilya - Amiens iddaa maç tahmini


Son on altı maçta sadece Nantes'e kaybeden Marsilya 2'nci sırada en yakın rakibinin sekiz puan önünde bulunuyor. Dolayısıyla çok büyük bir avantaja sahipler. Nimes karşısında çok iyi oynadıklarını söylenemez ama akıllı oynadılar. Bu sayede de galibiyet geldi. Ligde on beş maçtır kazanamayan Amiens, Metz karşısında  golü yedikten sonra bütün çabalarına karşın golü bulamadı. PSG maçı hariç son dönemde gol yollarında zorlandıkları açık. Düşme hattının dışına çıkmaları için 5 puanlık farkı kapatmaları gerekiyor. Marsilya'da uzun süredir forma giyemeyen Thauvin kadroya alındı. Amiens iyi de oynasa kazanamadı son dönemde. Bu durumlarda güven kaybı yaşanması olası. Marsilya'da ise özgüven tavan yapmış durumda. Ev sahibi galibiyete yakın.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!